Skip to main content
  • 10.01.2018.

Poznati su datumi 23. izdanja Amsterdam Dance Eventa

Amsterdam Dance Event (ADE), vodeći svjetski događaj elektroničke glazbe, održat će se od 17. do 21. listopada 2018. Organizatori očekuju oko 400.000 domaćih i međunarodnih posjetitelja za 23. izdanje.

Piše: 

Tijekom ADE-a dio aktivnost bit će usmjereno na Južnu Koreju. Direktor Richard Zijlma kaže: "Južnokorejska scena elektroničke glazbe ubrzano raste, zahvaljujući tehnološkim inovacijama i pametnim crossoverima. Za vrijeme ADE-a usredotočit ćemo se na najbolje što zemlja nudi u širokom rasponu festivala i konferencija."

Amsterdam Dance Event (ADE), inicijativa Bume, najveći je svjetski klupski festival i konferencija za elektroničku glazbu. Događaj nastavlja rasti i razvijati se svake godine, s prošlogodišnjim izdanjem gdje je nastupalo više od 2.500 umjetnika i 550 govornika na rekordnih 160 lokacija. Događaj je privukao posjetitelje iz više od 90 zemalja tijekom pet dana, sa svim mogućim aspektima elektroničke glazbene kulture.

Organizatori se obvezuju da će u 2018. godine nastaviti razvijati aktivnosti kroz dan i noć uspostavljene partnerstvom s kulturnim institucijama i dodavanjem novih paviljona usmjerenih na razne zemlje. "Dodatak paviljona stvara dodatne mogućnosti za susret i konekciju za profesionalce glazbene industrije, ali pruža i sredstva za pokazivanje inovativne snage pojedinih teritorija ispred međunarodne publike", kaže Zijlma.

Kompletan dan-noć programi biti će objavljeni tijekom narednih mjeseci. Za više informacija o ADE-u skočite OVDJE.

 

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk