Skip to main content
  • sergej
  • 16.06.2011.

Prve dane ljeta provedite uz Neofest u Banja Luci

Najveći, najluđi i najzdraviji party vas čeka 25. lipnja na Banj Brdu u Banjaluci. Nakon dugogodišnjeg istraživanja svakog ugla tvrđave Kastel, i postavljanja bina na najnevjerovatnija mjesta u srednjovjekovnom ambijentu, NEOFEST XI Main Party odlazi na novu lokaciju.

Piše: 

Naslovna foto

Sergej


„Digital Nature“ je nova doktrina koja nas vodi na Banj Brdo, poznato izletište banjalučana i prekrasan prirodni ambijent. Spoj ove „gotive“ sa najboljom digitalnom muzikom danjašnjice obećava nesvakidašnji događaj na kome će se disati punim plućima. Nastavljamo da turističke atrakcije Banjaluke pokazujemo u novom svjetlu, i da ih još više približimo mladim banjalučanima i našim gostima.

Posjetioci će od subote u 9himati priliku da prate program na NEOFEST XI Cherry Floor-u, od 12:00 na NEOFEST XI Crossroad Floor-u, te od 21:00, finalni program na NEOFEST XI Peak Floor-u. Program se završava u nedjelju, u 9h, točno 24 sata nakon početka.

Sve detalje o izvođačima, prodaji karata, prijevozu i kodeksu ponašanja možete pročitati na Facebook event stranici.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk