Skip to main content

#SaveMMA uz #NSNS2019: I Hate Models, SHDW & Obscure Shape i Boston 168 na Exitu

Za petama kolosalne objave ovogodišnje mts Dance Arene, na koju su se redom upisala jednako i kultna imena i zvijezde novih generacija, među kojima su Carl Cox, Paul Kalkbrenner, Amelie Lens, Charlotte de Witte, Jeff Mills, Peggy Gou, Maceo Plex i Boris Brejcha, EXIT je objelodanio i prvo poglavlje besanog programa nikad popularnije No Sleep Novi Sad pozornice!

Piše: 


Fascinantni techno klub MMA – Mixed Munich Arts iz Münchena, smješten u pogonskoj hali nekadašnje elektrane čiji je svod visok čak 37 metara, u proteklih pet godina ugostio je neke od najvećih elektroničkih umjetnika današnjice i služio kao višenamjenski kulturni centar bavarske metropole. Nažalost, klub se danas nalazi pred gašenjem, a kultna No Sleep Novi Sad pozornica EXIT festivala, poznata po svom konceptu suradnje s vodećim klupskim institucijama, pridružit će se borbi za spas jednog od najupečatljivijih europskih klubova!

Na poziv No Sleep obitelji da u četvrtak, 4. srpnja, nastupe pod parolom #SaveMMA, odazvali su se prijatelji kluba i trenutno jedni od najtraženijih techno izvođača u svijetu I Hate Models, SHDW & Obscure Shape i Boston 168, a njima će se pridružiti i rezidentice kluba Black Lotus i Marcella te Ana Rs iz Crne Gore!

Nakon što je I Hate Models briljirao na nedavno održanom No Sleep festivalu u Beogradu, već visok broj zahtjeva da se dovede na EXIT se doslovno utrostručio i misteriozni Francuz na tvrđavu dolazi već prve noći! Jedan od najtalentiranijih producenata današnjice, eksplodirao je na svjetskoj sceni s furioznim, katarzičnim zvukom koji je svijet otkrio putem njegovih remiksa za Depeche Mode, dok se danas njegove brojne numere slušaju u milijunskim brojkama!

Poput I Hate Models, i njemački tandem SHDW & Obscure Shape za kratko vrijeme je izgradio čvrstu jezgru lojalnih sljedbenika, zahvaljujući tvrdom zvuku ubrizganim dramatičnim i trance trenucima. Sam naziv njihove etikete, “From Another Mind” već nagovještava njihovo razmišljanje izvan ustaljenih glazbenih tokova, a jedan od rezultata ove skladne, ali jake techno simbioze jeste titula “Najboljeg novog izvođača” prema izboru Groove magazina 2016. godine. Svoju snagu, 90-minutnim live nastupom pokazat će još jedan dvojac, talijanski acid techno istraživači Boston 168 čiji rad je prepoznala i Ellen Allien, šefica univerzalno poštovane etikete “Bpitch Control” na kojoj je karijeru počeo i Paul Kalkbrenner.

Nakon što je publiku osvojila intenzivnim setovima u famoznim klubovima Griessmuehle, Suicide Circus i KitKat, rođenoj Berlinki i multimedijalnoj umjetnici Black Lotus mnogi danas predviđaju vrtoglav uspjeh na svjetskoj sceni, a njen nedavni EP "Resilience" to i nagovještava. Jaku fajtersku postavu toga dana zaokružit će i članica MMA familije, Marcella, koja u čuvenom minhenskom klubu nastupa redovno uz imena kao što su Amelie Lens, Helena Hauff ili Francois X, dok na tvrđavu, nakon dva zapažena nastupa na morskom izdanju No Sleep pozornice na Sea Dance festivalu, dolazi nova crnogorska nada Ana Rs!

U prodaji EXIT paket od 55% popusta!

Trenutno je u prodaji ograničeni kontingent kompleta EXIT ulaznica po cijeni od 445 kn, što predstavlja visokih 55% uštede u odnosu na finalnu cijenu! Cijena ulaznica za prvi festivalski dan, kada nastupa The Cure, iznosi 220 kn za parter i 299 kn za FAN PIT, dok je cijena GOLD VIP dnevnih ulaznica za 4. srpnja 799 kn. Ulaznice za EXIT mogu se nabaviti preko službene stranice exitfest.org.

hardbeats mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2