Skip to main content
  • 18.06.2020.

Solardo pokreću festival ovoga ljeta u Dubrovniku

Mančesterski house dvojac Mark Richards i James Eliot poznatiji kao Solardo odlučili su krajem ljeta pokrenuti festival na jugu Jadrana.

Piše: 


Dvodnevni festival imena "Solardo presents Higher" održat će se 29. i 30. kolovoza u Dubrovniku. Lokacija za sada nije poznata!

Solardo su postali poznatiji nakon što im je traka "Tribesman" na Hot Creationsu bila prva na Beatportu, a i ostalih nekoliko izdanja imalo je sličan uspjeh. Potom su izdavali na Toolroomu, Repopulate Marsu, Relief Recordsu; pokrenuli vlastiti label Sola i ugostili CamelPhat, Secondcity, Mason Maynard i Will Easton.

Nakon što su rasprodali cijenjeni Warehouse Project 2018. dobili su ponude da sviraju po cijelom svijetu. Na Ibizi su prvo vrtili u DC10, a prošle godine njihov program zajedno sa Camelphat u klubu HI Ibiza bio je najprodavaniji na otoku.

Klubovi, festivali i kontinenti – nema eminentnog događaja na kojem nisu nastupili (Movement Detroit, EDC Las Vegas, Tomorrowland, Hideout, Glastonbury).

Prošle godine objavljuju sa Marshall Jeffersonom noviju verziju house himne "Move Your Body". Trenutno im je jako "hot" single XTC kojeg vrti veliki broj DJa.

FB EVENT
Solardo Presents: Higher – Dubrovnik, Croatia

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2