Baner

Solomun potvrdio nastup u Dalmaciji

Četvrtak, 24 Ožujak 2016

Njemački house DJ i producent Solomun, vlasnik etikete Diynamic potvrdio je svoj dolazak u Hrvatsku ovo ljeto.


Diynamic Records label u vlasništvu je Mladena Solomuna koji je redefinirao europski house izvrnuvši njegovu bazu na ultramodernu varijantu sebe samoga kao prekrasno uvrnuto dubliranje. Label upravo slavi 10. rođendan cirkulirajućim partijima po Europi.


Ovaj osvajač Ibiza DJ Awardsa za najboljeg producenta i što se Mixmaga tiče najbolji DJ, pokosio je ibiški Sankeys s Diynamic Neon Nights dok se iz studija istovremeno cijede duboke, funky, tople vokalne trake.


Solomun je novi potvrđeni izvođač na Movementu u Tisnom, a svira 30. srpnja u The Garden Resortu. Ako pridodamo već objavljene Sven Vatha, Ninu Kraviz, Ben Klocka, Marcel Dettmanna, Dave Clarkea, Robert Hooda, Margaret Dygas i Davida Moralesa čini se kako će Movement s pravom osvježiti festivalsku ponudu u Dalmaciji. Ne zaboravite stoga rezervirati 28. do 01. kolovoza za Movement Croatia.Solomun suvereno vodi svoj label i donosi dobre odluke. Ako se trudiš i ulažeš vrijeme i ljubav u svoju misiju odjednom se osvrneš na godinu i ne možeš ne osjetiti zahvalnost.

Solomun potvrdio nastup u Dalmaciji