Skip to main content
  • 24.03.2016.

Solomun potvrdio nastup u Dalmaciji

Njemački house DJ i producent Solomun, vlasnik etikete Diynamic potvrdio je svoj dolazak u Hrvatsku ovo ljeto.

Piše: 


Diynamic Records label u vlasništvu je Mladena Solomuna koji je redefinirao europski house izvrnuvši njegovu bazu na ultramodernu varijantu sebe samoga kao prekrasno uvrnuto dubliranje. Label upravo slavi 10. rođendan cirkulirajućim partijima po Europi.
{youtube}7bMYhJ_UqnE{/youtube}

Ovaj osvajač Ibiza DJ Awardsa za najboljeg producenta i što se Mixmaga tiče najbolji DJ, pokosio je ibiški Sankeys s Diynamic Neon Nights dok se iz studija istovremeno cijede duboke, funky, tople vokalne trake.
{youtube}sQVeK7Dt18U{/youtube}

Solomun je novi potvrđeni izvođač na Movementu u Tisnom, a svira 30. srpnja u The Garden Resortu. Ako pridodamo već objavljene Sven Vatha, Ninu Kraviz, Ben Klocka, Marcel Dettmanna, Dave Clarkea, Robert Hooda, Margaret Dygas i Davida Moralesa čini se kako će Movement s pravom osvježiti festivalsku ponudu u Dalmaciji. Ne zaboravite stoga rezervirati 28. do 01. kolovoza za Movement Croatia.

Solomun suvereno vodi svoj label i donosi dobre odluke. Ako se trudiš i ulažeš vrijeme i ljubav u svoju misiju odjednom se osvrneš na godinu i ne možeš ne osjetiti zahvalnost.
{youtube}O4YMqyM8z5Q{/youtube}

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk