Skip to main content
  • 30.05.2022.

Summer of Love festival objavio line up boat partya

Posljednjih tjedana više smo članaka posvetili poznatim češkim promotorima koji u Hrvatsku ovog ljeta premijerno donose dva festivala – Apokalypsa i Summer of Love

Piše: 

Imali smo prilike tako pričati s pokretačem Dalinom Vajcnerom, kao i njegovom suprugom i poznatom češkom techno DJ-icom Misa Salacova, a sada na red dolazi više detalja o samom Summer of Love festivalu (1. i 2. srpnja) koji uz program u paškim klubovima Rocks, Kalypso, Tattva, donosi i boat party.

Za prave sladokusce tu je privatni brod za 260 odabranih, koji će u subotu 2. srpnja u popodnevnim satima uživati ​​u vožnji morem s pauzama za kupanje i pogledima na morske hridi. Bit će tu i kvalitetna glazbena produkcija. Line up čine Matamar, Tigi, TDHS & Renato S i Lukas Innermann. Napomenimo i to da su ulaznice dostupne na službenoj web stranici festivala.

MATAMAR

Ova dvojica rasturaju po češkim klubovima i festivalima, a u prošlosti su nekoliko puta svirali u inozemstvu. Prošle godine, npr. bio je rasprodan klub na Zrću i dr. Osim toga, rade i remikse za rap izvođače i imaju svoj originalan i žustar zvuk začinjen sjajnim radom na mikrofonu. Njihova predstava bit će stvarno paklena.

TIGI

Jedan od vodećih DJ-a u Češkoj, pobornik aktualnog bigroom zvuka koji također izdaje na svojoj etiketi. Osim toga, nastupao je na pozornici uz imena kao što su Armin van Buuren, Hardwell ili Timmy Trumpet. Jedna od njegovih prednosti je stvaranje prave party atmosfere.

TDHS & RENATO S

Južnomoravac i član agencije CJA – TDHS, u prošlosti je nastupao na jednoj pozornici s nekoliko velikih imena, a njegova koncepcija zvuka odstupa od niza mainstreamova do underground EDM ritmova. Partner će mu biti iskusni Nizozemac, koji nastupa po cijelom svijetu od Meksika do Kine – Renato S.

LUKAS INNERMANN

Talentirani DJ s preciznim odabirom pjesama čiji je ritam nošen uglavnom progresivnim valovima i strastvenim melodijama. Njegova snaga leži u pravilnoj gradaciji setova i preciznim miksevima. Lukas je rezident renomiranog praškog kluba Duplex.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2