Skip to main content
  • 25.05.2017.

UFO se spušta na Dravu za start lipnja!

Standardna abrevijacija UFO akronima sugerirala bi posjetitelje suvereno odvojene od one koju zoveš Zemljom, strane, neobične, iz drugih galaksija, dimenzija i onostratosferna bića neobičnih karakteristika – no u ovom slučaju stoji za Urban Fest Osijek.


Ne znamo koliko ti je strana ili poznata ekipa na podiju nisi li Osječan ili Osječanka, no prilično smo sigurni, nakon preliminarnog ispitivanja, da su svi s tvoga planeta. Pa uz podršku PAN-a (ne Petra ili Pana kao grčkog mitološkog fakina koji brije na divljinu, stada, opskurnu glazbu i društvo nimfi, već sjajnog piva PAN-a), tako od 1. do 3. lipnja ponovo živi staro-nova lokacija Katakombi na lijevoj obali Drave.

Pa za malo pozadine možemo ti reći da se organizatori busaju o prsa i frču ponosno brk s 14 godina tradicije, da ćeš plesati na preko 50 izvođača i da te čeka oko 1500 minuta sjajne glazbe.

Kroz dan upadaš potpuno besplatno i s tobom su veliki domaći kao Krankšvester, Kojoti, Kawasaki 3P, Johnatan... No ono što tebi golica noćnu plesnu tetivu su sveta vremena aftera. Četvrtak, 1. lipnja dijeliš slušni prostor uz DJ Billaina, DJ Kulu i DJ Olivera, petak, 2. lipnja, tu su Hrvatska Funk Delegacija: Venom, Borovich, D-Gree, Slip Mat, Bijan i Umbo, a subota, 3. lipnja završava pošteno s DJ Milton Bradley / DJ Insolate, Volster i Kolek3K.

LINEUP:

ČETVRTAK
Indigoscience (Osijek, Hrvatska)
Jonathan (Rijeka, Hrvatska)
Kawasaki 3P (Zagreb, Hrvatska)
Modern Delusion (Zagreb, Hrvatska)
Plastic Knives (Zagreb, Hrvatska)

After party – Katakombe:
DJ Billain / DJ Kula / DJ Oliver

PETAK
Harvo Jay (Osijek, Hrvatska)
Sleepyheads (Zagreb, Hrvatska)
STRAIGHT MICKEY AND THE BOYZ (Beograd, Srbija)
Baden-Baden (Zagreb, Hrvatska)
Kojoti (Zagreb, Vinkovci, Hrvatska)

After party – Katakombe:
Hrvatska Funk Delegacija: Venom, Borovich, D-Gree, Slip Mat, Bijan, Umbo

SUBOTA
Tin Arbutina & Syndrome (Osijek, Hrvatska)
Shuttle (Osijek, Hrvatska)
Bruto Geto (Zagreb, Hrvatska)
Samostalni Referenti (official) (Beograd, Hrvatska)
Krankšvester (Sett & 3ki Stil) (Osijek, Hrvatska)

After party – Katakombe:
DJ Milton Bradley / DJ Insolate, Volster i Kolek3K

Uzmi u obzir da, iako ti je dnevna šihta free, za aftere daješ trideset novaca po danu. Pa eto, idi pa vidi, istraži UFO ovdje ili pak posudi oko službenom Facebook eventu ovdje. Vidimo se na obali Drave! Biti će sasvim vanzemaljski!

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2