Skip to main content
  • 24.05.2016.

VuBass Open Air festival u Vukovaru

Iza Vubass Open Air festivala četiri su uspješne godine.

Piše: 


Zahvaljujući dobroj organizaciji Vukovarske Udruge Kulturnog Aktivizma – VUKA, jedinstvena lokacija park-šume „Adica“ u Vukovaru za DJ pultom spajala je domaće i strane zvijezde elektronske glazbe i privukla brojnu publiku, koja je iz godine u godinu sve veća.
{youtube}WnKwgI3h1G4{/youtube}

5. po redu izdanje VuBass Open Air bit će najveće i najglasnije dosada, sa mnoštvom izneđenja u području mappinga i projekcija. U subotu, 11. lipnja, park-šuma Adica sprema se ugostiti skupinu Teddy Killerz, rusko-ukrajinski trojac koji spada u sam vrh svjetske bass scene. Iako su na sceni tek tri godine, ovi dečki su već ostvarili glazbene suradnje sa velikim imenima poput Modestep-a i Skrillex-a, te potpisali ekskluzivni ugovor sa moćnim RAM Records-om.
{youtube}T4SzPkXMCRQ{/youtube}

VuBass ne bio potpun bez podrške lokalnih i domaćih snaga elektroničke scene, pa će tako ove godine, uz glavne goste, nastupiti i Arbitrary (UK/ZG), Brat Leeks (ZG), Bassic (OS), FM (ZG), Kula (VU), Oliver (OS), Pudlika (ZG) i Safety Breaks (OS).

Glazbeni program započinje 11. lipnja u 15h i traje do nedjelje ujutro, a ulaz je, kao i svake godine, besplatan za sve posjetitelje.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2