Baner

Jezgra priprema Ableton radionicu u Splitu

Nedjelja, 15 Travanj 2018

Edukativni program Jezgra nastavlja se u četvrtak, 26.04. kada spremamo besplatnu Ableton Live radionicu i prezentaciju Ableton Push 2 kontrolera.


U Split nam iz Varaždina dolazi Emil Herceg iz varaždinskog Sonarscope.hr koji će svim zainteresiranima pokušati približiti rad u Abletonu. Polaznicima radionice će se objasniti Ableton Live koji služi za produciranje, snimanje, komponiranje i izvođenje glazbe. Napravit će se prezentacija Ableton Push 2 kontrolera, a polaznici će ga imati prilike istestirati i isprobati.Upute:
Svaki polaznik bi trebao doći sa laptopom (ako ga ima) i instaliranim Abletonom i audio kablom za spajanje pa sve laptope povezujemo u jedan mixer. Tako ćemo napraviti da svi sudjeluju aktivno u radionici.

Sonarscope.hr
je dogovorio s Abletonom posebne cijene za Ableton proizvode za sudionike radionice!

Prijavite se za sudjelovanje na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
Na Jezgri renomirani glazbenici i stručnjaci iz glazbene industrije prenose svoje znanje publici, diskutiraju o aktualnim problemima scene, savjetuju i uključuju mlade u elektroničku glazbu. Ulaz je slobodan za sve zainteresirane, a lokacija održavanja Jezgre je splitski Ghetto Club. Do sada su u Splitu gostovali DJ Jock, Silvio Hrabar, Pille, VRH i Yves Taquet.

Jezgra priprema Ableton radionicu u Splitu