Skip to main content
  • ableton
  • 15.04.2018.

Jezgra priprema Ableton radionicu u Splitu

Edukativni program Jezgra nastavlja se u četvrtak, 26.04. kada spremamo besplatnu Ableton Live radionicu i prezentaciju Ableton Push 2 kontrolera.

Piše: 

Naslovna foto

ableton


U Split nam iz Varaždina dolazi Emil Herceg iz varaždinskog Sonarscope.hr koji će svim zainteresiranima pokušati približiti rad u Abletonu. Polaznicima radionice će se objasniti Ableton Live koji služi za produciranje, snimanje, komponiranje i izvođenje glazbe. Napravit će se prezentacija Ableton Push 2 kontrolera, a polaznici će ga imati prilike istestirati i isprobati.

Upute:
Svaki polaznik bi trebao doći sa laptopom (ako ga ima) i instaliranim Abletonom i audio kablom za spajanje pa sve laptope povezujemo u jedan mixer. Tako ćemo napraviti da svi sudjeluju aktivno u radionici.

Sonarscope.hr je dogovorio s Abletonom posebne cijene za Ableton proizvode za sudionike radionice!

Prijavite se za sudjelovanje na jezgra@klubskascena.hr

Na Jezgri renomirani glazbenici i stručnjaci iz glazbene industrije prenose svoje znanje publici, diskutiraju o aktualnim problemima scene, savjetuju i uključuju mlade u elektroničku glazbu. Ulaz je slobodan za sve zainteresirane, a lokacija održavanja Jezgre je splitski Ghetto Club. Do sada su u Splitu gostovali DJ Jock, Silvio Hrabar, Pille, VRH i Yves Taquet.

schulz mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
schulz mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2