Skip to main content
  • studio
  • 6.09.2017.

Kreativno đemanje na Synth labu

Vratili ste u svoje domove, završili ste sa ljetnim odmorom i sada vas zanima ponuda događaja u gradu? Čekali smo na vaš povratak i sada vas zovemo na druženje.

Piše: 

U prirodnom okruženju, točnije Centra Mladih Ribnjak ove subote, 10.9. za svakog rekreativca sprema se đemanje. Spojit ćete ugodno s korisnim jer će vas na krovnoj terasi Centra dočekati Ambient synth jam čiji cilj je okupiti zaljubljenike sintova. Ovo kreativno okupljanje čiji je moderator Saša Rajković Zarkoff, omogućiti će svakom posjetitelju jedno novo iskustvo sa stručnim timom koje će mu pomoći u daljnem napredovanju. Čak i da se nista nikada susreli sa sintovima, semplerima, kontrolerima, ovdje dobivate priliku za iskušavanje i za prvi dodir sa istima, i tko zna, možda dobijete veliku inspiraciju i ono što naučite na ovome druženju potakne vas da se puno više posvetite igranju sa instrumentima.

Početak ovog druženja predviđeno je sa 16 sati i trajati će do nekih 21 sat. Studio Sensorium poziva svakoga da ponese svoju opremu, a naravno dobrodošle su i tehnologije poput laptopa sa kontrolerima, diy zujalice i krckalice. Ipak, kako će se svakome omogućiti sudjelovanje Studio Sensorium je taj koji će pobrinuti za digitalije, multikanalno snimanje i podosta instrumenata. Na ovom izdanju Synth Laba očekuje vas raspored podjeljen na manje grupe, 2-3 člana gde će fokus biti na improvizacijama te na slobodnom isprobavanju.
 

 

Svi ste dobrodošli, nitko vam se neće smijati jer ste promašili koju notu, a iz prve ruke dobit ćete informacije koje su vas toliko zanimale, a niste imali nikoga priupitati do sada.
Napomena: u slučaju kiše, radionice se sele u Veliku dvoranu.
 

 

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2