Poziv volonterima koji bi voljeli sudjelovati u Jezgri!!!

Utorak, 25 Listopad 2016

A sada jedan poziv, proglas, objava, trublje trube, bubnjevi rade ono što rade najbolje, ekipa vadi megafone...

 
Kako se bližimo slatkoj srćiki edukativnog programa i idemo ravno u središte i epicentar Jezgre, kao one koja će pokušati napraviti poveznicu između glazbenika i publike kroz edukativne programe koji su u potpunosti besplatni za sve posjetitelje, tako trebamo i još ruku u pogonu krasnog.
 
Jezgra će u sebe implodirati uz svekolike sadržaje pa ćeš moći učiti na predavanjima, uposliti ruke i mozak na glazbenim radionicama, odbaciti patinu dana u slušaonici starih vinila, gledati filmove, poslušati DJ-e a  čekaju vas i teme poput "Osnivanje DJ udruge", "Razvoj festivalskog turizma", "Glazbena produkcija i utjecaj medija", "Izdavanje glazbe", "Ulične droge i Hamlet"... Punu satnicu si slobodno ulovi ovdje.
 
 
Ono što trebamo je da, imate li viška vremena i volje na lageru, uskočite kao volonter ili barem podijelite s prijateljem koji bi mogao biti zainteresiran. Trebat ćemo više osoba iz Zagreba koje bi mogle pomoći u organizaciji i realizaciji Jezgre od 13. do 17. studenog u Pločniku te ekipu koja bi nam mogla pomoći u organizaciji i provedbi Ambasador dodjele nagrada na kojoj će se okupiti oko 300-tinjak ljudi industrije, a biti će održana 15. studenog u Kinu Forum.
 
Zainteresiranci i zainteresiranke se slobodno mogu prijaviti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript . Bacite nam koji redak, navedite ime, prezime, broj mobilnog telefona i koju rečenicu o tome što smatrate svojim prednostima, najvećim snagama ili specijalnošću i u čemu bi mogli najbolje pripomoći. Eto, ništa dramatično - malo zabave, malo učenja, malo glazbe i sve u dobre svrhe. Hvala unaprijed svima koji će postati dio Jezgraša.
Poziv volonterima koji bi voljeli sudjelovati u Jezgri!!!