Skip to main content
  • radio

Tribina: Kako doći u medije i ostati tamo?

HDS ZAMP nastavlja seriju posjećenih tribina "Iz prve ruke": novo izdanje na rasporedu je u srijedu, 7. ožujka u 18 sati u dvorani Hrvatskog društva skladatelja (Berislavićeva 9), pod nazivom "Kako doći u medije i ostati tamo?".

Piše: 


Tribine "Iz prve ruke" namijenjene su autorima, glazbenicima i izvođačima, pogotovo onima koji se samostalno brinu o svojim karijerama, koncertima i izdanjima. Nadolazeća tribina približit će odnos medija i glazbenika i pokušati odgovoriti na neka od pitanja koja zanimaju brojne glazbene kreativce: kako privući pažnju medija, kako se uspješno predstaviti u svojim objavama, kako se "zavrtiti" u radijskom eteru i kakve objave novinari i urednici žele vidjeti u svom inboxu?

Prvo ovogodišnje izdanje "Iz prve ruke" okupit će predstavnike različitih medija koji će iz prve ruke uputiti glazbenike u ovaj neobično važan segment glazbene industrije: Zrinka Kunić (urednica portala Muzika.hr), Danijela-Ana Morić (novinarka Tportala), Alen Balen (direktor i glavni urednik Yammat.fm) i Nenad Blažic (glazbeni urednik Otvorenog radija).

Ulaz na tribinu je besplatan, uz prethodnu najavu mailom na press@hds.hr najkasnije do 6. ožujka.

dam swindle mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web