Skip to main content

Zagrebačka Jezgra samo što nije!

Jezgre su epicentri, središta, srce zbivanja s obzirom na koje se ontološki definira sve ostalo što jezgrom nije.

 
Kao središta i centralne osi, pokretači svoje domene, priče ili uređaja, jezgra je mjesto gdje sve počinje i od kuda se šire valovi utjecaja prema van. Zamisli usamljeni elektron bez svoje jezgre, breskve bez koštice koje nose potencijal novog stabla bresaka ili sebe samoga bez srca.
 
Tako tvoja Klubska također smatra da je jezgra održavanja scene živom i zdravom edukacija, pa stoga 13. studenog u 17 sati u/na zagrebačkom Pločniku uklizavamo u intro edukativnog programa. Prva tribina za naš elektronički tribunal naziva je "Osnivanje DJ udruge". Nikada do sada meštri elektroničke glazbe nisu imali jedno ujedinjeno tijelo koje bi ih zastupalo u pravnim pitanjima i koje bi moglo razjasniti nejasne ili krivo definirane pojmove ili one koji su uspostavljeni izvan domene elektroničke glazbe. Pozivamo sve renomirane DJ-e i mlade ljude koji tek počinju puni elana, želje i energije, da iniciraju stvaranje jednog kolektiva koji bi definirao način djelovanja, ciljeve i načine kako da do njih stignu na korist obje strane.

 
Kao moderatora uposlili smo glasnice, glavu i personu Damira Cuculića, koji je u inauguralnom Ambasadoru nominiran u 3 kategorije  – album/kompilacija godine, nagrada za životno djelo i najbolji festival u zatvorenom prostoru. Kao gosti se pak manifestiraju Go Cut, koji je zajedno s Damirom Ludvigom nominiran za životno djelo, za najbolji live act nominirani Ivan Komlinović, za najboljeg disco-house DJ-a nominirani Blacksoul, čiji Blacksoul Music se ujedno takmiči za najbolji label i Arsen Pavešić, kao Ambasador godine za rezidenta kluba.
 
Ulaz na sve programe u Pločniku ove divne nedjelje je besplatan, jer naš interes leži izvan monetarne sfere, pa vas očekuje pet sati znanja a, nakon što nahranimo mozak, bacamo kost i drugom gladnom demonu na 4 sata plesa. Program svojom podrškom nose i Burn Energy Drink | Kulturpunkt.hr | MTV Hrvatska |Partypolis. Za raspored kaže: 
 
17.00h – Tribina: Osnivanje DJ udruge
Moderator: Damir Cuculić
Gosti tribine: Go Cut, Ivan Komlinović, Blacksoul, Arsen Pavešić
 
19.30h – Predavanje: Ulične droge i Hamlet
Gost predavač: Dr. Siniša Zovko (Crveni Križ)
 
20.45h – Film: Astralis Institucija
 
22.00h – Toxicologija by DJ Toxic (slušaonica starih vinyla od 2001. do danas)
 
23.00h – DJ program

 
 
Eto, uzmi si sad odmah marker i zabilježi na kalendaru 13. studenoga kao nužni znanje/party dan. Visili mi na Pločniku uz zanimljivosti i u godinama koje dolaze. Dobro nam došli dragi naši!
wls 20 mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2