Skip to main content
  • 4.05.2011.

20 godina Aurora slavi partijem na tri plesna podija

20 godina postojanja primoštenski klub Aurora koji se nalazi u srcu Dalmacije proslavit će nizom zanimljivih događaja. Za ljubitelje elektronskog zvuka u suradnji s produkcijskim timom Klubske Scene, Aurora priprema rođendanski party za sve generacije 24. lipnja (petak). Potvrđeni line-up objavit će se vrlo skoro a produkcijski team i scenografi idu u Primošten kako bi klub posebno vizualno preuredili povodom velike obljetnice.

Piše: 

Naslovna foto

20 godina Aurore


Mnogo je razloga za slavlje. Aurora već od samih početaka prati elektronsku glazbu, techno, trance, electro, house i druge potpravce. Gotovo nema pravca koji nije bio zastupljen uz gostovanja renomiranih svjetskih izvođača.
{youtube}JnTXWmWCI18{/youtube}

Najveću zaslugu za promoviranje Aurore i elektronske glazbe na ovim područjima imao je Pero Fullhouse koji je doveo sve poznate DJe house i techno scene poput Carl Coxa, Jeff Millsa, Kevin Saundersona, Laurent Garniera, Tiefschwarza, DJ Tonka, Layo & Bushwacka, Claude Younga, Umeka, Oxia-e, Westbama, Jel Forda, Luke Slatera, Deetrona, Marushe i drugih.
{youtube}INsgmdYjR9g{/youtube}

Zasluge je definitivno ponio i Ivan Mastermix s programima Different i Sintetica, a nova era Aurore od 2001.g. do danas bilježi gostovanja komercijalnijih imena poput Davida Moralesa koji tu svira više od 10 godina, Freemasonsa, The Shapeshiftersa, Tom Novya, Gramophonedzie, Funkermana, Niki Belucci i sličnih. Nećemo zaboraviti ni vrijedna gostovanja Sharama, Soulwax, Roger Sancheza, Satoshi Tomiiea, John Digweeda, Frankie Knucklesa, Johna Acquavive, DJ Rusha, Ian Pooleya, Terry Francisa, Todd Terrya itd.
{youtube}8kS2v_ui7lY{/youtube}

Sve to ne bi bilo moguće ni bez podrške lokalnih glazbenika koji su tu prodefilirali: Stipe & Bush, Mladen, Zorro, Lushi, dB, Jake, Edy C., Ivan Komlinović, Petar Dundov, Mr. DJ Dario, Astralis, Felver, Kiki, Frajman, Virgin Helena i mnogi drugi.
{youtube}GxQJDvIJU7I{/youtube}

Aurora slavi veliki rođendan a to je ujedno i slavlje svih nas na sceni. Jedan od klubova gdje su mnogi partijaneri dočekali jutra na prelijepoj terasi kluba bilo uz Jeff Millsa, Laurent Garniera ili David Moralesa zaokružuje dva desetljeća na način kakav i zaslužuje.
{youtube}azbsAcM9gLo{/youtube}

wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2