Skip to main content
  • 20.11.2023.

Ambasador predstavio dvodnevni program. Pogledajte teme ovogodišnjih panela!

Za 10 dana saznat ćemo tko su Ambasadori elektroničke glazbe za ostvarenja u 2023.

Piše: 

Dodjela nagrada održava se 30. studenog u klubu Boogaloo, a dan poslije organizira se diskurzivni program u Radionica 32 Hub (Mihanovićeva 32, Zagreb)

Programu 1. prosinca (petak) će od  prethoditi predstavljanje naše nove web stranice i lansiranje Klubska Scena webshopa uz nastup Stephanie Prekali i priliku za prvi pogled, ali i kupnju ekskluzivne merch kolekcije koju ćemo lansirati. Pridružite nam se na ekskluzivnom lansiranju od 12 sati, nakon čega slijedi eduktativni program Ambasadora.

Uz lansiranje mobilno prijateljske web stranice, obilježavamo korak prema povezivanju s više od 100 tisuća čitatelja. Ulazak u 23. godinu rada slavimo otvaranjem Klubska Scena webshopa, s ciljem stvaranja centralnog mjesta poticanja suradnji glazbenika, klubova i organizatora događanja gdje oni mogu predstaviti svoje jedinstvene proizvode publici. To nije samo poslovna prilika; to je način podržavanja lokalnih talenata i organizacija.

Pozivamo sve iz elektroničke glazbene scene da nam se pridruže i predstave svoje proizvode.

AMBASADOR DISKURZIVNI PROGRAM

Tema: Plasiranje hitova na radio – od izdanja do radijske postaje

Početak: 14.00h

Moderator: Tea Hendija (Antena Zagreb)
Gost: Bruno Pietri

Tema: Generator zvuka Ableton Live

Početak: 15.00h

Moderator: Emil Herceg (Sonarscope)

Predavač: Stipe Škokić (DJ Jock)

Prezentacija Ableton + Max for Live. Sonarscope je osigurao da polaznici mogu kupiti Ableton Suite sa popustom od 40%. Osiguran je free upgrade za Ableton 12.

Tema: Što treba znati i kako uspjeti u glazbenoj industriji?

Početak: 17.00h

Moderator: Emir Bešić (E-Base)

Gosti: Matic Rogan (vlasnik i CEO 2night MGMT), Anđelko Preradović (Aquarius Rec), Darko Stojaković (Joe2Shine)

Bonus: 1na1 sa Matic Rogan (vlasnik i CEO 2night MGMT)

Početak: 18.00h

Svi zainteresirani autori, DJ-i i ostali izvođači elektroničke glazbe imaju prilike 1na1 (oči u oči) razgovarati sa Matic Rogan iz MGMT agencije koja stoji iza uspješnih karijera Matrode i San Pacho i ostalih stranih izvođača. Matic ce pogledati vaše društvene mreže i iz razgovora o dosadašnjim postignućima dati feedback i savjete za dalje. Prijave za ovaj panel na https://bit.ly/Ambasador-1na1 . Organizatori će se javiti mailom onim kandidatima koji će biti odabrani za 1na1.

Ulaz je slobodan za sve posjetitelje!

brejcha 2
brejcha 1
“The Godfather of Disco – Mel Cheren – West-End Records” je očaravajući pregled uspona i pada plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
soul gravity mobile
“The Godfather of Disco – Mel Cheren – West-End Records” je očaravajući pregled uspona i pada plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju