Skip to main content

Branisha brani rezident boje u Opiumu

Opijen, uljuljan, intoksiciran ritmom, opušten i sa očima od stakla i nešto čvršćim bedrima sparkiraj se 11. ožujka na vodički podij Opiuma.

 
Jer vrijeme je za što? Za još jedan naklon s poštovanjem lokalnim scenama i ekipi koja pumpa krv kroz party vene i dok su veliki ljetne pozorice nijeme i pod ceradama neumornih kiša. 
 
Nekoliko onih iz Šibenika i okolice kiša ne zamara, hladnoća je samo prilika da podignu temperaturu na podiju za one za koje ne postoji drugi način postojanja do užitka u glazbi. Opium tako postaje lokacija koja dislocira stvarnost iz zgloba s elektroničkim oktogonom za pultom pa su s nama do svitanja:

 
Josip Petrov B2B Branisha
Nicehell
Edy C.
 
Branimir Severdija ekipi koja visi u Opiumu poznatiji je kao Branisha aka onaj koji drži rezidenciju kluba koji sugerira alternativni ugodni modus postojanja. Na sceni već desetljeće i pol, mogli ste ga zateći na domaćim i europskim podijima uz DJ-e poput Gaisera i Adriatique. U rukavu ima čitav špil karata pa se jednako dobro snalazi u electro-progressive houseu, minimalu, soulfulu, jackingu, funkyu sve do tech-housea i techna, a u novom izdanju uzurpacije zvučnog vala KS Takeovera Šibenik/Vodice za pultom se leđa o leđa oslanja s Josipom Petrovom.

 
 
Dođi, pleši, uživaj i podrži šibensku scenu i dečke koji drže plamen na ognjištu!
dam swindle mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop