Skip to main content

Dalmacija svoju feštu ima – Magic Sound of Dalmatia

Donosimo prve reakcije nakon netom završenog partija Magic Sound of Dalmatia, na kojem se prvi put u povijesti okupila dalmatinska elektronička scena iz 11 gradova.

Piše: 


Iako je kiša cijeli dan tutnjala Dalmacijom, ipak u sam sumrak Primošten je okupalo sunce, tako da se najavljeni party na 3 floora Aurore održao prema rasporedu. Nastupilo je 35 DJ-a uz izostanak trojice koji su nažalost zbog izvanrednih obaveza na poslu morali otkazati u subotu poslijepodne (Jolly Joke, Zorro, Mate Kokić).

Postavljena je i zanimljiva izložba sa flyerima iz Dalmacije i Aurore. Ujutro je bilo vedro, pa kad je u 5 pult preuzeo DJ Jock publika je dočekala tu unikatnu zoru na flooru, a ovaj je svojim jednosatnim setom dodatno razveselio sve okupljene i zatvorio party o kojem će se još dugo pričati. Projekt koji je okupio sve generacije kako za pultom, tako i na flooru nastavlja se i iduće godine.

Prve reakcije nakon partija

Toni Juranović
Odlicna žurka i jos bolji vibe. Mnogo dragih lica na jednom mjestu

Pero-FH aka Skeptik
Magic Sound Of Dalmatia je premašio moja najbolja očekivanja obzirom da je publiku u zadnje vrijeme jako teško potaknuti da dođu na bilo koje ime a kamoli na domaći line up. Osim toga vrijeme nam nije bilo naklonjeno sve do ponoći te su mnogi ostali doma tako da je ova pobjeda još i veća. Svaki od 3 floora je bio solidno popunjen te su svi dji dali sve od sebe. Posebno mi je drago što smo omogućili mladim dj-ima nastupe u najboljim vremenima da osjete kako je to nastupati pred publikom. Vjerujem da je ovo početak jedne velike priče dalmatinskih dj-a.

Marul
Iako nisam bija u mogućnosti ostat do kraja, bilo mi je drago vidit neke ljude koje nisam vidija godinama i da se uz to i zajedno zabavljamo. Veliki pothvat i veliki uspjeh za dalmatinsku scenu!

Izjave ostalih koji su nastupali donosimo sutra…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Klubskascena.hr (@klubskascena)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Magic Sound of Dalmatia (@magic.sound.of.dalmatia)

hardbeats mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web