Skip to main content

Prijelomna vijest: Cercle premijerno dolazi u Hrvatsku u lipnju

Etablirani elektronički brend Cercle koji oživljava znamenitu kulturnu baštinu Francuske i ostatka svijeta, potvrdio je svoj premijerni dolazak ovog lipnja u Hrvatsku.

Piše: 


Cercle dokumentira i prenosi uživo DJ setove, live nastupe na posebno odabranim nesvakidašnjim lokacijama; kulturnim znamenitostima; povijesnim lokacijama poput dvoraca, tvrđava, amfiteatara, muzeja; pa sve do suvremenih zdanja kulture, umjetnosti i turizma poput parkova, platformi, aerodroma, a istovremeno šalje kvalitetnu turističku razglednicu na neobičan način po cijelom svijetu.

Tako je primjerice srednjovjekovni zamak Château de Chambord iz 16. stoljeća u srcu Francuske bio je domaćin nastupu Carl Coxa; antički amfiteatar iz 1. stoljeća u francuskom Orangeu ugostio je Solomuna; južnoafrička house zvijezda Black Coffee je zavrtio u najstarijoj plesnoj dvorani u Parizu – Salle Wagram; Nina Kraviz i Kölsch su nastupali na Eiffelovom tornju u Parizu; Peggy Gou u francuskom muzeju suvremene umjetnosti iz 19. stoljeća Palais des Beaux-Arts de Lille koji je nastavo za vrijeme vladavine Napoleona; njemački techno dvojac Pan Pot na pariškom "Musée de l'air et de l'espace" (francuski muzej zrakoplovstva).

Planinski vrh Schilthorn Piz Gloria (2970m) u švicarskim Alpama nakon James Bonda osvojio je Stephan Bodzin, dok je primjerice pariški aerodrom Charles de Gaulle ugostio dvojac Tale of Us. Fatboy Slim se popeo na British Airways i360 platformu do visine od 137 metara i sa koje se vide cijeli Brighton i plaža na kojoj je prije više od 15 godina okupio preko 200 tisuća ljudi. Nedavno je BOg nastupio uživo iz zgrade rumunjske Ambasade u Parizu.

U nedjelju je prvi Hrvat nastupio na Cercle showu u Španjolskoj. Naš Le Chocolat Noir uživo je razdrmao prostor Lauta u Barceloni. Točan datum, lokacija i line up za premijerni Cercle show u Hrvatskoj bit će objavljen uskoro.

hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop