Skip to main content
  • 23.11.2023.

Diskurzivni program Ambasador – 1 na 1 uz Matic Rogan (manager Matrode)

Za sami kraj diskurzivnog djela nagrade Ambasador, planiran je bonus dio programa

Piše: 


Nakon što se obrade teme “Plasiranje hitova na radio – od izdanja do radijske postaje”, “Generator zvuka Ableton Live” i “Što treba znati i kako uspjeti u glazbenoj industriji”, u sklopu Diskurzivnog programa Ambasador koji se održava 1. prosinca u Radionici 32 HUB, Matic Rogan će održati 1 na 1 razgovore sa autorima, DJ-evima i ostalim izvođačima elektroničke glazbe.

Iz osobnog iskustva, Matic Rogan nam otkriva neke od najčešćih grešaka koje akteri elektroničke glazbe rade kada se njemu javljaju. “Nemojte slati pre duge biografije, nemojte slati svoje slike ili neke PDF prezentacije sa informacijama gdje ste sve nastupali.” ističe kao najčešće greške te otkriva što je bitno u slanju menadžmentima i agencijama “Napišite par rečenica o sebi, kratko i slatko. U mailu priložite linkove na vaše društvene mreže. Napišite gdje ste do sada izdali glazbu. Najbitnije od svega, šaljite neobjavljene trake koje imate.”

Svi zainteresirani autori, DJ-evi i ostali izvođači elektroničke glazbe će imati priliku razgovarati oči u oči s Matic Roganom koji će pogledati društvene mreže i iz razgovora o dosadašnjim postignućima dati feedback i savjete za dalje.

Broj mjesta za 1na1 s Matic Roganom je limitiran, a prijaviti se možete preko poveznice.

___

Tko je Matic Rogan?

Matic Rogan stoji iza 2NIGHT MGMT agencije koja vodi uspješne karijere hrvatskih DJ-eva Matrode i San Pancha, ali i ostalih stranih izvođača.

FB Event: Ambasador – diskurzivni program

sea star desk
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.