Skip to main content
  • 23.11.2023.

Shipe prenosi svoje dojmove, nakon petog nastupa u Amsterdamu na partyu Techno Tuesday

Svakog utorka, brojni žitelji Amsterdama, kao i njegovi turisti slave techno glazbu s plesnjakom u jednom od kultnih prostora grada

Piše: 


Anđelko Šipuš poznatiji kao DJ Shipe, nedavno je ponovno nastupio u Amsterdamu gdje je imao prilike svirati na popularnom “Techno Tuesday” programu u bivšoj mljekari, a današnjem kulturnom prostoru i centru Melkweg.

“Amsterdamski Melkweg jedan je od najprofesionalnijih i najkvalitetnijih klubova u Europi. Velika mi je čast i privilegija da jednom godišnje budem dio višestruko nagrađivanog programa Techno Tuesday.” priča nam Shipe koji drži rekord u broju posjetitelja još iz 2019.

Shipe je u sklopu programa “Techno Tuesday” svirao pet puta, a ističe nam jedan zanimljiv podatak “Poslije pandemije koronavirusa, organizatori su se maksimalno fokusirali na izvorni i sirov techno zvuk te su u prvenstveni fokus stavili na domaću ekipu i posjetitelje. Sam rezultat je vidljiv prilikom dolaska i ulaska u klub. Redovi za ulazak u klub su bili od nekoliko stotine metara.”

Techno Tuesday” je jedan od najpopularnijih programa elektroničke glazbe u Amsterdamu koji djeluje već dugi niz godina u Melkwegu. Kulti tjedni techno program organizira InDeep’n’Dance Records iza kojeg stoje Dejan Milojkovic (Dexon) i Linda Milojkovic.

Shipe je proteklog vikenda u standardnoj b2b kombinaciji sa DJ Jockom zagrijavao za premijerni nastup Ben Klocka u Zagrebu, a ovog vikenda dijeli DJ pult sa kolegom Neroom na debitantskom nastupu Ferryja Corstena u Boogaloou.

Kroz prosinac, Shipu još očekuje povratak nakon nekoliko godina u riječku Crkvu, novo Future Scopeovo obiteljsko druženje sa Du’Artom, Dexonom i Gumjom, i Novogodišnji party u hramu sreće, ali i nastup na našem slavljeničkom Endorphin festivalu kojeg “željno iščekuje” jer će se na njemu ponovno naći u b2b druženju s DJ Jockom.

Endorphin festival je na rasporedu 1. prosinca, u zagrebačkom Boogaloou gdje će ugostiti 37 hrvatski i regionalnih DJ-eva. Shipe i Jock puštaju na svom omiljenom flooru koji je za ovaj događaj nazvan Dopamin floor, a slušat ćete ih u prime-timeu kako ste i navikli. Sve detalje o festivalu provjerite ovdje, a ulaznice osigurajte kroz sustav Entrio. Posebna pogodnost su popusti za ekipu kroz Grupne ulaznice 3+1.

sea star desk
soul gravity mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
soul gravity mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju