Skip to main content

Empatska energija egzorcira Skwhat!

Scena ne bi bila Scena da ne radi usrdno na skidanju kape domaćima za pultom koji drže vatre na ognjištu upaljenima i kada su ljetne pozornice nijeme.

 
Tako uoči koračanja prema slavlju velikih 15 postojanja u kojima plešemo, učimo i putujemo zajedno, i s gorećom misijom u rukama da potaknemo hrvatsko glazbeno stvaralaštvo krenuli smo iz Osijeka 5.prosinca i nastavili podijima Primoštena, Zadra i Vodica, ne bi li za peto preuzimanje svega onog zvučnog 5. travnja dezignirali sisački Skwhat.
 
 
Kao sjajna križišta sisačke elektronike s nama su veterani Zarkoff, Omar i Le Chocolat Noir te dualni Emphatic Affinity i najmlađi član Kristijan Kozlowsky.
 
No ovdje smo da vam u fokus stavimo našu jedinu dvostruku zavojnicu beata na ovom izdanju. S nama su partneri kako iza pult tako i u životu kada se strobo ugasi, Gogolesko i njegova nježnija polovica Sylph, koji se zajedno ponad podija manifestiraju u Emphatic Afinity varijanti. Empati su jedna sasvim specifična vrsta ljudi, oni koji emocijama postaju jači i čitaju tvoje potrebe na podiju još prije no što si ih i sam svjestan. 

 
Ljubav je prerasla u glasni šum i to onaj koji se lokalizira na umu. Bijeli ugodni šum postojanja i pucketenja struje mašinerije bacio je sidro u zagrebačku Cadenzu, a sada ih loviš u u zagonetku potpljenoj Enygmi.
 
Pa tako zažnjiraj žnjire i popucaj kosti za Skwhat jer stiže i ovaj putujući glazbeno-terapeutski ansambl i ambasador puštanja svega onoga što te otežava kako bi srce od helija moglo otplutati visoko gdje mu je i mjesto. Pusti empatima da te vode. Egzorcizam briga je neminovan.
sibold mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2