Skip to main content
  • 21.03.2016.

Omar voli Sisak i Sisak voli Omara

Zanat je ispekao kao rezident legendarnog klupskog programa "Stereo Studio" i kao pokretač klupskih večeri "Pulse" koje više od desetljeća organizira u Sisku, trenutno u klubu mladih "Skwhat".

Piše: 


Rezident je zagrebačkog kluba Masters gdje zajedno s kolegama organizira inozemna i domaća gostovanja. Na elektroničkoj sceni je već godinama, i dalje mu je zabavno, i dalje ga glazba usrećuje; i dalje je svaki njegov set posebno ispričana priča koju slušatelji vjerno otplešu dok on ne kaže da je dosta. Techno, house, inventivnost i harmonija su konstante na svakom njegovom partyu. Omar voli male klubove, mračne atmosfere, višesatne setove, ples do zore; Omar voli Sisak i Sisak voli Omara.

Omar se pridružuje proslavi našeg 15. rođendana na Takeover partiju u Sisku 9.4. (Klub Skwhat). Takeover turneja ima cilj potaknuti hrvatsko glazbeno stvaralaštvo, lokalne scene i DJ-e. Počela je iz Osijeka 5.12.2015., a nastavila se u Primoštenu, Zadru, te Vodicama na oduševljenje mnogobrojne publike.

Širimo pozitivne vibracije na plesnim podijima diljem zemlje promovirajući DJ-e kao okosnicu scene, a uskoro i konferencijsko-edukativnim programima planiramo educirati publiku kroz različite radionice i predavanja.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2