Skip to main content
  • 18.02.2016.

Gdje i kada su moja naredna 4 KS Takeovera?

"Kaj, kaj, kaj?! – rekla bi ekipa u Zagrebu na ovo. Oh Sceno, zar zaista već imamo info za 4 nadolazeća?

 
Oh dragi naš rasplesani, oči te ne varaju, zaista je tako. Kako KS poštuje vaše vrijeme i razumije da je dana malo, a sjajnih partyja na čije podije trebaš sparkirati meso puno, volimo vam baciti 411 ranije kako biste si mogli ostaviti mjesta na party kalendarima. 

 
Nakon još jedne uspješne uzurpacije zvučnog, ovoga puta u zadarskom Q baru u kojem je plesao čitav grad i okolica gladna zvuka domaćih momaka za pultom, nastavljamo dalje u revijalnom tonu umorno sretni nakon svega što je bilo i beskrajno zahvalni svima koji plešu s nama i učine sav trud u pozadini vrijednim. 
 
Prva slijedeća stanica rasplesanog preuzimanja smješta se 11. ožujka u Opium. Klub koji ušutkava razum, otvara nove razine razumijevanja i intoksicira beatom postaje poprište i lokacija promocije šibenske scene uz lokalnu ekipu i onu šibenske okolice kao meštre podija. Slavimo domaće koji nose na plećima teret scene čak i kada grad nije pun turista, kad su ljetne pozornice nijeme i kad undergroundčani traže prorijeđena svetišta na kojima će protresti kosti. Line-up objava samo što nije.

 
Nakon vodičkog Opiuma slijećemo u Sisak i osjećamo se kao kod kuće u Skwatu 9. travnja, zatim se sadimo na  plodno tlo splitske O'Hare, 4. lipnja, dok 11. istog mjeseca deremo na lokaciji dostojnoj najvećih na samome jugu naše lijepe zemlje, u dubrovačkim Lazaretima.
 
Pa do novog infa ostanite nam divni, vrijedni i rasplesani!
 
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop