Skip to main content
  • 13.11.2017.

Ikonal – Ambasador je okupljanje zaraćenih strana tamnih kutaka elektroničke glazbe

Nagrada Ambasador došla je do svog drugog izdanja i kako to obično biva, najbolji način za proslaviti i podružiti se sa pobjednicima je dobar party. Ususret tome, jednog od izvođača na Ambasador Winners partyu, upitali smo što misli o istome.

Piše: 

Ako neznate Nikolu Kosa, onda bi barem trebali znati tko je Ikonal. Zaljubljenik u elektroničke zvukove, ovaj zagrebački DJ i producent prošlogodišnji je pobjednik nagrade Ambasador za "Najbolja klupska večer", koju je odnio njegov program bRAVE. Ikonal se fokusira isključivo na live nastupe i jedan je od 9 prošlogodišnjih pobjednika koji će nastupiti na Ambasador Winners partyu koj će se 25. studenog održati na dva floora u klubu Boogaloo. Poslušajmo sada Nikolu što nam ima za reći:

1. Što za tebe znači nagrada Ambasador?

Ambasador je zanimljiva inicijativa kojom se daje podrška domaćim producentima djima i promotorima. Svaka lijepa riječ pomaže napaćenom egu nas "umjetnika". Sama dodjela je svojevrsno okupljanje zaraćenih strana tamnih kutaka elektroničke glazbe što može izazvati građanski rat ali i pokoji konstruktivan razgovor.

2.  Kakvu atmosferu očekuješ na Winners partiju i koja je tvoja poruka publici?

Na Winners partiju očekujem pobjedničku atmosferu, naravno. Biti će zanimljivo pred ljudima koji uglavnom nemaju pojma tko sam ja predstaviti svoj najnoviji retro pogled na glazbeni futurizam. Onak kak to delaju dečki sa zapadne strane Zagreba grada.

[FBevent]https://www.facebook.com/events/295506477594309/permalink/310995862712037/

[FB]
[SC]
 

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk