Skip to main content

Josip Wolf poklanja DIY tool track za online produkciju glazbe

Tko se boji vuka još? Mi zasigurno ne jer naš Wolf dans jest jedan Josip kojega si imao već prilike upoznati ako te je znatiželja povela do centra Scenina edukativnog programa Jezgre.

Piše: 


Na križanju glazbe, profesionalnosti, vještine i spajanja publike s izvođačima, te poticanju mladih na rad u glazbi i za glazbu Josip Wolf se tako profilira kao inovator u nastajanju. Ovaj mladi čovjek iz Nove Gradiške koji voli glazbu na struju, a kao specijalnost navodi DIY elektroniku zapliče se u sve od analize zvuka, formata, stvaranja novih zvučnih pejzaža i načina reprodukcije.

Student FESB-a trenutno poštu prima u Splitu zbog fakultetskih obveza, no zatvaranje ispitnih rokova omogućit će više vremena za ljubavi Dj-inga, produkcije. Izdanja su za sada izlazila na  Beatality Recordsu i Vortex-u, a zateći ćeš ga i kako koncentracijom Jedija zamišljeno programira.

No, kako se bliži 18. rođendan Klubske scene s kojom ovaj mladi inovator surađuje već duže vremena, sasvim je nužno i dobiti ili dati poklon prikladnog sentimenta, pa tako Josip poklanja svim zainteresiranim producentima jedan DIY tool track za online produkciju glazbe.

Pa klikni ovdje, stvaraj i uživaj!

More Than Clubbing koji počinje već u 21.30 audio-vizualnim spektaklom uz zvučnu kupku, a nastavlja se Live nastupom NT Wave ft. Dora Fodor, pa potom All Stars Bandom. Potom 2 floora Aquariusa preuzimaju DJ-i Valentino Kanzyani, Sergej Snooze, Lawrence Klein, Forniva, Mayell, Mate Čeko, Legabyte LIVE, IGZ

Rođendan je poseban po tome jer je više od samog clubbinga i nudi različite dimenzije zabave; izložbe, instalacije, audiovizualni doživljaj za sva osjetila, interaktivni zid, Glitteri, PDV pop up store, ulazak u modularni svijet i još štošta toga o čemu je govorila i Jelena Jeja Cikatić u intervjuu  prije nekoliko dana.

Advance i grupne ulaznice su dostupne na Entrio ili lancu prodajnih mjesta.


 

sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2