Skip to main content
  • 24.10.2019.

Kako je nastao All Stars Band komentira njegov inicijator NT Wave

NT Wave će na proslavi 18 godina Klubske scene nastupiti sa izvanrednom pjevačicom Dorom Fodor i nekoliko vrhunskih glazbenika koji su obilježili klupsku LIVE scenu: Cipal, DJ Venom, Brego, M.I.L.E.

Piše: 


Pravim imenom Valent Samardžija odlučio je podijeliti sa čitateljima i publikom Klubske scene zašto je za premijerni nastup All Stars Banda elektroničke glazbe na našem rođendanu odabrao baš ove glazbenike.

S Ciplom (Edi Cipal Grubišić) nisam nikada svirao, a često smo u paralelnim svjetovima. Primjećujem da stalno ulaže u opremu, usavršuje tehniku, svira s nekoliko bandova. Zanima me kako će upotpuniti zvuk koji stvaram.

DJ Venom (Davor Vrdoljak) mi je po mnogo čemu drag. Po vještini na gramofonima, svestranosti, druželjubivosti i dobroj zajebanciji. Na njegovim setovima uživam u muzici, radionice su mu zabavne, a usavršio je i tisak vinyla.

Brego (Filip Borelli) surađuje samnom na Beat Busters projektu. Zajedno sa još suradnika smo napravili super interaktivnu muzičku instalaciju. Vrhunski performer i konstruktor svjetlosno vizualnih instalacija. Volim kako beatboxa, pjeva i izvlači trance zvukove iz usta.

M.I.L.E. (Mile Popović) je DJ koji često zasvira i zapjeva na svojim setovima. Obožavam njegov zanos glazbom, ritmom i ljubav prema fanovima. Prije nekog vremena sam vidio tube na kojem perfektno svira hang drum. Svako malo mi padne ideja da mu se složi band kojim će dirigirati i da mu se snimi vlastiti album za setove.

Dora Fodor je moja omiljena pjevačica zbog koje sam odlučio uopće surađivati sa vokalom. Kreativna, nepredvidiva, rasplesana, nasmijana. To što radi sa glasom graniči s mogućim, a povezuje ga sa emocijama o čemu govori na svojim glasovnim radionicama. S njom mi muzika samo krene i oživi.

Šest glazbenika iz različitih elektroničkih bendova ispreplesti će se u jednosatnoj izvedbi i odvesti nas na još nedoživljeno putovanje. Ovoj skupini pridružit će se specijalan gost iznenađenja, jedan od stupova scene koji radi na razvoju Rave kulture još od sredine 90-tih.

Zvuk, osjećaj, strast, trenutak

NT Wave (techno gitara)
Dora Fodor (procesuirani vokal)
BREGO (beatbox sa looping tehnikama)
Edi Cipal Grubišić (udaraljke)
DJ Venom (scratch)
DJ M.I.L.E. (hang drum, specijalni efekti, sokovi, glasanje)

Nastup All Stars Banda zakazan je u 23h na A2 flooru Aquariusa. Tko neće moći biti prisutan na ovoj premijeri, taj dio programa će se prenositi i u Livestreamu na FB kanalu Klubske scene. All Stars Band će ubuduće djelovati i u drugim formama i projektima, te će u njemu nastupati i biti pozvana ostala bitna imena sa klupske LIVE scene.

U PRODAJI SU ADVANCE I GRUPNE ULAZNICE

Od početka studenoga prodaji su ADVANCE ulaznice na Entrio.hr ili lancu prodajnih mjesta. Akcija – uzmi 6, plati 5 – GRUPNE ulaznice.

FB event – 18 godina Klubske scene – More Than Clubbing

Pogledajte cijeli program 18. rođendana ovdje.

S Klubskom scenom povoljnije do Aquariusa uz BOLT.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk