Skip to main content

KS Takeover Dubrovnik uz 4 crewa za pultom!

Ugodna uzurpacija zvučnog, melodiozno preuzimanje uha u slavlje 15 prekrasnih godina s našim plesačima nastavlja se u laureatu jadranske krune, Dubrovniku.

 
Inspirativne ulice, kameni zidovi i poviješću natopljeni kutevi dali su najvišim ljudskim kulturnim potragama za smislom ekipu poput Ruđera Boškovića, Vlahe Bukovca, Marina Držića, Ivana Gundulića, Ibrice Jusića i Luke Paljetka, a sada neka nova ekipa nastavlja ove muzama pognjene štorije u bazi koju naziva Lazareti.
 
Naklon do poda domaćoj sceni i vrijednim rukama koje u nju pumpaju energiju, i dok ljetne pozornice čekaju nijeme, Klubska Scena nastavlja na slijedeća stepenici prema klimaksu nakon splitske O'Hare, 3. lipnja. 

 
11. lipnja će se iz lazaretskih zvučnika preliti kakofonija kvarteta domaćih elektroničkih crewova od kojih svaki za pult sadi svoje predstavnike. S nama su tako M'tlaren, Sticky Fingers, Bitch Black i Funk You teamovi, a o konkretnim prstima koji brane boje pojedinih teamova više informacija kapa uskoro.
 
Dok ova lipanjska subota ne sjedne na kalendare u predgrađe ljeta ostanite nam divno plesni, entuzijastični i svoji (svih drugih osim tebe tako i tako ima previše) i vidimo se na splitskom podiju prije Lazareta. 
 
 
 
sibold mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop