Skip to main content
  • 14.03.2016.

KS Takeover skwhata u Sisku!

57 kilometara jugoistočno od tvoga glavnog grada, ugniježđen između tri rijeke leži Sisak, a u njemu jedan klub.

 
Kupa, Sava i Odra grle grad koji je postao dom Skwhatu gdje ćeš upravo i skwhatnuti na sasvim novi KS Takeover. Iza sebe smo ostavili prekrasne noći u Osijeku, Primoštenu, Zadru i Vodicama i potpuno razdragani ekipom koja je plesala s nama do zore nastavljamo dalje. 

 
Vremena za chillanje na lovorikama nema jer 9. travnja dolazi s novom misijom glazbenog preuzimanja, a kao domaćini za pult se u pentagramu elektronike smještaju Zarkoff, Omar, Le Chocolat Noir, Emphatic Affinity i Kristian Kozlowski.

 
Iza imena Zarkoff stoji sisački glazbenik i producent Saša Rajković s dekadom iskustva pod prstima, a na Takeover fura svoj glazbeni potpis electro/darkwave/techno zvuka. Pridružuje mu se Omar koji je prve vinilke iskopao iz očeve kolekcije u ranim devedesetima da bi svoj put započeo na Radio Studentu 1998., a danas ga možeš loviti u intimnoj atmosferi zagrebačkoj najdražeg podzemlja Mastersa kako pliva u houseu i technu.

 
Crna gorko-slatka manifestacija Le Chocolate Noira brusila je vještine po domaćim klubovima još 90-ih da bi 2005. nastala i prva produkcija. Ono što nosi u arsenalu hladna je ili noir elektronika, ali u duhu oksimorona nekonzistentne konzistentnosti u setove je upleo svašta, od najdublje tame do veselog kiča, od opskurne sirove buke preko hitova koje ne možete izbaciti iz uha.

 
Emphatic Affinity dolazi u svom dualnom empatskom izdanju koji čine zauvijek zaljubljeni jedno u drugo i beat DJane Sylph i Gogolesko. Specifičnim empatskim ticalima osjećaju što trebaš još prije no što to i sam shvatiš.

 
Iz Petrinje s rukama punim deep housea, tech housea i techna stiže Kristijan Kovačević kao najmlađi pripadnik lineupa. Već sa 15 počeo je surađivati s domaćim i stranim umjetnicima pod poengležnjenim prezimenom, Blacksmith, da bi ga sada zatekao za pultom, u studiju i organizaciji kao Kristijana Kozlowskog.

 
Isplaniraj si stoga neki roadtrip do Siska 9. travnja, treba ti samo dobra volja i dvadeset dlakavih za upad. Zapleši s nama duboko u kontinentu, jer se u lipnju selimo na morsku obalu kada Takeover preuzima Split 3. lipnja i Dubrovnik 11. lipnja. Čeka nas dugo, vruće, neumorno ljeto.
 
 
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk