Skip to main content

KS Promo: Nova nada riječkog housea

KS Promo u svom ponedjeljak izdanju radi i dalje na svom manifestu da ti donese ono novo i dobro iz mladih domaćih ruku.

 
Možeš biti sjajan ali ako se za tebe ne zna to je kao da se drveće ruši u šumi dok nitko ne čuje. Stoga smo ovdje da sakupimo ekipu oko debla zvuka i to ovoga puta zvuka jednoga Brune.
 
Prezimena Bosco i jednostavnog aliasa DJ Bosco, ovaj 22-godišnjak stanovnik je riječke obale. Okružen je glazbom od prvoga dana rođen u obitelji glazbenika. Kako je otkrivanje ljubavi bilo dostupnije nego većini još prije no što je napravio prve korake tako svoju strast pronalazi već sa 13 da bi s 15 uhvatio prvu gažu u u Veritas baru u Kraljevici, a poznaju ga i stopala klubova kao što su Old school pub, night club Mai Tai, Code bar, Gardens bar, Night club Pulse, Night club Mystique, Nu Bar, Tango Beach bar, night club White Horse, Cobra bar, Gentleman's Choice, dok 2013. dolazi s novom rezidencijom u klubu Teuta. U CV si je upisao do sada i tri internacionalne gaže, dvostruku u Budimpešti u A-ground i Day n Night klubu i jedan ljetni đir na tlu Njemačke.

 

 
Ozbiljan i profesionalan, glazbeno zreliji no što bi očekivao od osvita dvadesetih, Bruno luta houseom i svim njegovim žanrovskim sestricama i vjeruje kako bi dobar house trebao biti internacionalni način komunikacije.
 
Pa kako bi i sebi otrgnnuo slušni komadić Bosca skokni na hiperveze niže i istraži što ti novo donosi ambiciozni Riječanin. Samo ljubav! Enjoy!
 
 
 
 
 
 
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2