Skip to main content
  • 18.04.2016.

KS Takeover Split – 15 godina, 13 sati glazbe i znanja, 12 DJ-a

Desetljeće i pol s Vama i zbog Vas, Scena nastavlja svoj veliki pohod zahvale na KS Takeoveru u Splitu.

 
Za novi inačicu plesne cipele žnjiramo u rodnome gradu samog pokretača Scene, Gorana Tomaševića. Lijepo je kada stvari naprave puni krug i kada imaš priliku dati nešto onima koji ti omogućuju da održavaš ono što voliš.

 
Tako će petak, 3. lipnja, postati dan koji posvećuješ glazbi i uključuješ i srce i mozak u elektroničke kablove. Počinjemo u Klubu Mladih (i svih onih koji se tako osjećaju) na adresi Ruđera Boškovića 20, popneš li se stepenicama na 2. kat. Oko pet sati uklizavamo u novi dodatak velikom cjelogodišnjem odbrojavanju do 15. rođenadan uz program Takeover Knowledgea. Dobra publika je obrazovana publika koja ujedno i inspirira one koji za tu istu publiku stvaraju da budu bolji. Stoga smo stvorili glazbeno-edukativnu radionicu na kojoj će priče i znanja sakupljenih u noćima na floorovima i u studijima ispričati renomirani Dj-i, producenti i akteri uključeni u pumpanje srca scene. Više detalja samo što nije.
 
Oko dvanaestice se za 30 novaca zatim selimo na podije O'Hare. Nije Scarlet i ništa neće prohujati s vihorom, ali noć hoće s zvucima domaćih splitskih ruku za pultom. Furamo vas gore i dolje. Znaš da na vrhu amplitude uvijek imaš trenutak bestežinskog stanja. Pa tako u repertoru stoji Takeover Down i Takeover Up, a s nama su:
 
 
TAKEOVER DOWN
Silvio Hrabar
Milan Pivalica b2b Feta
Vice b2b Klox
Malesh
 
TAKEOVER UP
Marul
Dubok b2b El Commando
Romac b2b Tome R
Tino Simich
 
Hvala svima koji s nama plešu, provode noći, čekaju jutra, prate novosti, otkrivaju mladice i uživaju u vještini iskusnih. Nadamo se da smo s vama dok nas artritis ne pokosi!
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk