Skip to main content
  • 14.11.2017.

Le Chocolat Noir – već sama nominacija Ambasadora promovira moj rad

Nagrada Ambasador, po drugi puta ujedinit će domaću elektroničku scenu iz svih njenih dijelova i kao nagradu svima, priređuje Ambasador Winners party, kojemu će prisustvovati i 9 prošlogodišnjih pobjednika, a jedno od njih je Le Chocolat Noir.

Piše: 

Prošle godine Ambasador je imao svoju premijernu ulogu za elektroničku scenu kada je u 47 kategorija pobjednicima predao nagradu kao kruna za njihove godišnje uratke. Nagradu za "Najbolja klupska večer" pripala je timu programa bRAVE, a jednog od njenih članova zatražili smo da nam kaže svoje mišljenje o Ambasadoru. Le Chocolat Noir na sceni je DJ i producent, a nikako ne smijete propustiti njegove live nastupe. Dolazi sa sisačkih ulica, a svoje klubsko iskustvo tesao je u zagrebačkim klubovima. Pročitajmo što nam kaže o Ambasadoru:

1. Što za tebe znači nagrada Ambasador?

Nagrada Ambasador je dobrodošao projekt na našoj sceni, bez obzira da li sam dobitnik same nagrade, jer već sama nominacija promovira moj rad. Naravno, ne očekujem da svi koji prate ovu nagradu uspiju dublje zagrebati baš sve artiste koji su nominirani, ali svaki clubber koji otkrije nešto novo je već dobra stvar za sve nas koji se bavimo elektronskom glazbom.

2. Kakvu atmosferu očekuješ na Winners partiju i koja je tvoja poruka publici?

Očekujem dobru zabavu sa drugim artistima i veselim se da će moj nastup čuti i neki clubberi koji inače ne dolaze na moje klupske večeri. To će biti i moja poruka njima, kroz svoj nastup ću im približiti stilove na koje moguće nisu pretjerano navikli, posebno u live izvedbi.

Ambasador Winners party – 25.11. – klub Boogaloo
https://www.facebook.com/events/295506477594309/

Odmah koristimo priliku i predstavljamo novo izdanje LCN-a. Prijašnja izdanja imao je na etiketama Mechatronica, Frigio, Kratjerkz, a svakako treba spomenuti i ono za Return To Disorder, etiketu čiji vlasnik je jedna od najjačih DJani mračnijih zvukova, Helena Hauff. LCN-ov novi EP je Autonomie koje je potpisala etiketa Enfant Terrible / Gooiland Elektro. Nizozemska je to etiketa koja će tako udomiti i domaćeg mračnjaka zakopanog elektro zvukovima u minimalnom ozračenju, LCN-a koji je pripremio četiri trake. Autonomie EP je vinylno izdanje koje će moći ugrabiti samo 200 sretnika. Izdanje podsjeća na elektro zvukove sa početka milenija, ali u modernijoj verziji.
{youtube}PBt82t0LIos{/youtube}

Izdanje čine trake, N’Écoutez Pas Tous Les Conseils De Vos Amis, Dans Mon Désordre, Solitude, En Retirant. Obje trake sa prednje strane N’Écoutez Pas Tous Les Conseils De Vos Amis i Dans Mon Désordre dopunjuju i video uradci. jedan potpisuje BAKA productions, a drugi je više self-made nastrojen.
{youtube}UevZ_KwV0BY{/youtube}

[FB]
[SC]
[YT]

sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2