Skip to main content
  • 17.09.2019.

LuckIsOn donosi pozitivne vibracije na našem rođendanskom slavlju

Duhovna obnova uz Valentina Kanzyania i Mayella iz kolektiva  LuckIsOn  povodom 18 godina postojanja Klubske scene.

Piše: 

LuckIsOn se opisuje kao duhovna obitelj nekadašnjih kristalnih vitezova i kozmičkih čarobnjaka koji su se u ovom životu ponovno spojili kako bi u ovoj dimenziji  završili svoj duhovni zadatak  koji je započet prije mnogo vremena. Taj zadatak bio je proizvoditi zvuk najviše kozmičke frekvencije i tako štititi galaktičku harmoniju od destruktivnih sila zla. Jedino što im je trebalo za ostvarenje tog zadatka u današnje doba bila je platforma za samo-ekspresiju i sigurno igralište za plesne rituale.



 

Tako i  nastaje LuckIsOn – njihova zona sreće, istraživanja zvuka, spiritualne alkemije, dostizanje viših razina svjesti i otvaranje portala između dimenzija. Članovi kolektiva Valentino Kanzyani, Ian F., Tim Kern, Mayell, Tzena i Eris koji vas uvijek pozivaju na ludu interdimenzionalnu vožnju kroz sve oblike sreće.  Svoj kozmički zadatak obavljaju po raznim ritualnim  događanjima male ali duhOM velike slovenske rave scene gdje dijeleći iste strasti, vizije i vrijednosti,  drže kolektiv na okupu poput ljepila. Nakon serije uspješnih Luckison evenata rođen je i label sa svojim prvim EP-om nazvanim jednostavno  Luckison kako bi se slušaoci fokusirali isključivo na zvuk koji zajedno stvaraju a ne na njihova imena.
 




 

Dio ovog veselog kolektiva imat ćemo priliku upoznati na 18 godina Klubske scene – More Than Clubbing kada nam svoju kozmičku misiju  dolaze predstaviti Valentino Kanzyani i Mayell.


Mayell je izbacio kolaboracijski EP  na "Jesus Loved You" labelu te je  sudjelovao na Luckison izadnjima. Smatramo ga jednim od najboljih selektora ove glazbene niše od kojeg ćemo zasigurno čuti još mnogo. Stoga imamo sreće što ga imamo priliku slušati u Zagrebu  uz  Valentina  Kanzyania koga se smatra jednim od roditelja techno scene Slovenije.


Valentino Kanzyani je prisutan od 90ih a postao je poznat kao rezident Ambasade Gavioli u kojoj se rodila njegova profinjena vještina miksanja na 3 decka a želja za stvaranjem ga je odvela do osnivanja vlastitog labela "Jesus Loved You". Put ga je proveo kroz 8 magičnih sezona  New Wave partya na Ibizi u kojima su predstavljali sada već renomirane artiste poput Praslea, Binh i mnogih drugih. Nakon kratkog zasluženog odmora kod kuće između turneja otkrio je ostatak kozmičke obitelji te u iskrenoj želji za razmjenom energije stvaranja i međusobne inspiracije rođen je Luckison.

Dopustite neka vas ispune svojom autentičnom i pozitivnom kreativnom energijom i nabavite Early Bird ulaznice u cijeni od 50 kuna na Entrio.hr.

 

dobar house desktiop
brejcha 1
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sea star mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju