Skip to main content
  • 15.06.2020.

Najbrži prst – vodimo te na Mystic Mountain festival uz 40% popusta

Od ponedjeljka 22. lipnja ljeto otvara Mystic Mountain Experience festival koji će se održati na novoj lokaciji – Vrhovine pored Plitvica.

Piše: 


Endorfin Klubske scene vodi te na MME za 40% popusta

Ukucaj promotivni kod "Endorfin" na Entrio i plešeš sa nama za 40% popusta na festivalske šestodnevne ex-YU ulaznice za prvi festival ljeta 2020.

Popust smo osigurali za 6 najbržih čitatelja. Ako kojim slučajem nećeš ići podijeli ovu vijest sa prijateljima koje bi to moglo zanimati.

Osim glazbe ovaj festival obiluje dodatnim sadržajima poput radionica za oživljavanje duha i tijela, adrenalinskih planinarskih tura. Uz boravak u prirodi i odlazak u OFF, plesat ćeš pod zvjezdanim nebom, imati priliku resetirati se, družiti i možda sresti neke nove ljubavi.

Festivalska ulaznica inače iznosi 520 kn, što znači da ti preko našeg fan kluba upadaš puno povoljnije uz "Endorfin" koji ti donosi šest dana plesa, sreće, druženja i adrenalina za samo 312 kn. Iskoristi svoj Endorfin i vidimo se na Mystic Mountain Experienceu!

Andlar (live)
Ivna Ji (live)
Phillipe
Markom
Agregat Sun
Jarunsky
Vedri
Balkalar (live band)
GyPsy Brothers
Ivan Judaš
Yves Taquet
Kema
Stavi Rango
Kudjo
Indra
Sunformed (live)
Sretni Edi
Happy Monday
Richma
Interphase
Mantra Dance
Klaada (live)
Stevo
Oh Ne
Zmayo
Donnie Darko
Kičma
Oxymoon
Protis

defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk