Skip to main content
  • 15.08.2018.

Petar Dundov, Vedran Meniga, Pero, Sergej i još 13 delegata predstavljaju našu scenu u Parizu

Ostvaruje se san u kojem je netko davno zamislio da se Hrvatska elektronička scena zajedničkim snagama predstavlja na međunarodnim okupljanima poput partija, festivala, glazbenim konferencijama sa ciljem kulturne razmjene.

Piše: 


Kako smo već pisali Hrvatska će se predstaviti ove jeseni u Parizu po prvi put tijekom glazbene konferencije Paris Electronic Week i to od 26. do 28. rujna zahvaljujući nagradi Ambasador, našem portalu i udruzi Klubska kultura.

Od trenutka kada smo to najavili zavladao je veliki interes na sceni za odlaskom u Pariz, a puno su na pomogli i nacionalni mediji poput RTL-a, Slobodne Dalmacije, Jutarnjeg i Novog Lista pa je projekt tako dobio potporu Hrvatske turističke zajednice, Zadarske-županije, Grada Šibenika, Makarske, Nove Gradiške, Turističkih zajednica Zagreba, Rijeke, Šibenika, Splita i Makarske.

Program predstavljanja i kulturne razmjene će biti puno veći i sadržajniji nego je to prvotno najavljeno u ovom članku pa ćemo ga uskoro objaviti, a pogledajte tko će sve sudjelovati od naših aktera scene:

Petar Dundov 
Vedran Meniga – Pozitivan Ritam, PDV Records, Seasplash Festival
Pero-Fullhouse, Skeptik – Moondance Festival
Sergej Snooze
Nicehell – Nox Festival
Lawrence Klein – RatCat
Butters – Less is More
Marijan Babicz – Uzmorejv
Toni Juranovic – Control Music
Tom Bug – Dobar House
Haris Custovic – Laus Music
System Divine
Yakka – Beatility Rec.
Lana Borić – Sonus, We Love Sound
Goran Tomašević – nagrada Ambasador, Klubska scena
Vladimir Gjurčević – udruga Klubska kultura
Marko Njegić – novinar Hanza Media
{youtube}h62mRCgOqzw{/youtube}

Ovaj projekt realizira se u suradnji sa udrugom Technopol iz Pariza.

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk