Skip to main content

Potvrđen Klubska Scena Takeover Zadar!

Mjesec po mjesec, godina po godina, trgamo listove s kalendara od kada je prije 15 godina KS domena zakupljena s ničim drugim do ljubavlju na umu.

 
Skromno, entuzijastično, s neprospavanim noćima i ranim jutrima, započelo je putovanje koje je za cilj imalo ujediniti lokalne hodočasnike elektroničkog. Lokalno je postalo regionalno, regionalno mutiralo u globalno, i evo nas još uvijek ovdje desetljeće i pol kasnije s novim željama planovima i snovima.

 
Kraj prethodne godine donio je klijanje ideje o novom ambicioznom preuzimanju, doduše onom radosnom i rasplesanom i u potpunosti benevolentnom, bez diktatorkih implikacija. Rođen je KS Takeover. Nastao kao goreća plamteća buktinja želje da se naklonimo onima koji na svojim lokalnim floorovima drže scenu na šrokim plećima i kada ljetni festivali utihnu. Željeli smo stvoriti platformu na kojoj ćemo promovirati lokalne scene, DJ-e i producente posijane diljem našeg komadića pod suncem.
 
Prvo preuzimanje odvilo se 5. prosinca baš u osječkom Epicu. Ime kluba usidrenog u starim zidinama prikladno opisuje i vibru koju su stvorili ljudi na podiju. 450 parova stopala plesalo je uz svoje Slavonce. Preuzimanje je nastavljeno potom LIVE floorom u Primoštenu 31.12.

 
I ozareni, ugodno iznenađeni glađu za kvalitetom i uzajamnom podrškom samo smo odlučniji u svojoj misiji da se prostremo po nekim novim podijima. Stoga s ovom emocijom ponosno potvrđujemo da će 13. veljače biti nova temporalna lokacija KS Takeovera, ugniježđena na zadarski podij Qbara. Iznova će vas dočekati glazbeni elektronički oktogon lokalnih sa zadarskih ulica, a imena naših voditelja nove Takeover parade kapnuti će za koji dan.
 
Stara poslovica kaže da u svima nama žive dva vuka. Ovaj princip je moguće uvećati na makroskopsku skalu svakog većeg entiteta od tebe samoga. Koji vuk preživi pitaš? Onaj kojega hraniš. Pa tako dan prije Valentinova pokaži ljubav i usmjeri energiju i dobre vibracije prema onima čiji posao je da ti budeš sretan! Vidimo se u Q baru!
 
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop