Skip to main content
  • Sirup
  • 22.03.2011.

Proslavu širimo i na četvrti floor

Mislili ste da je našim rođendanskim iznenađenjima kraj; pa prevarili ste se! Uz najavljena tri floora u Boogaloou našu proslavu proširujemo i na četvrti floor.

Naslovna foto

Sirup

Isti dan 02. travnja organiziramo i četvrti rođendanski "Eclectic floor" u klubu Sirup na kojem će nastupiti sedam Dj-a, predstavnika zagrebačke underground scene. Zero zastupa techno, William Collins kroz igru s tempom svira eklektični B side for dancers, Arszenik će se poistovijetiti sa sličnim varijacijama na temu, a Labosh i Zak će se usmjeriti na disco i house ritam. Za funky zvuk pobrinut će se BocaSofistifunk i Mark. Darežljivi kako smo se i dogovorili uz tu mogućnost izbora darujemo Vam i mogućnost kretanja na način da svatko tko kupi ulaznicu za jedan klub može ući i u drugi besplatno i obratno.
{youtube}y7iJkmhTyaY{/youtube}

Središnja proslava je ipak u Boogaloo gdje smo Vam najavili više od 30 Dja redom raspoređenih na tri floora. Na techno flooru nastupit će Jolka, Mr.Dj Dario, Sergej, Mary, Dj Ogi, Teo Haruda, Pete Dux, Toni Juranović, Aljosha i Mario. Bass floor predstavlja Eddy Ramicha, Confusion djs, Menigu, FFFC live, Frxa, How Convinient live, Marmata, DMT&Jesha te Oxidea. Na house floor dolaze Pytzek, Homeboy & Monotek live, Pille & Miro, Luka K & Nicole, Brighton & Examine live, Seraphim Codex & Torres, Mad Dox, Sly, Mozer i Malesh.

Ulaznice možete nabaviti  po cijeni od 20kn u pretprodaji, na dan 30kn do ponoći, 40kn nakon. Pretprodajna mjesta su Transport Footwear (City Centar One, Importanne, Gajeva), Boogaloo klub i oriGIGIpromotion. Kupljena ulaznica vrijedi za oba kluba.

sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2