Skip to main content
  • 23.03.2011.

Poslušajte nove singlove Axwella, Martin Solveiga i Swedish House Mafie

Ovih dana održava se Miami Music Week i Ultra Music Festival uslijed čega su izdavačke kuće odlučile promovirati nove singlove. Mi smo potražili koji su to aktualni producenti i remixeri bili marljivi. Neke od pjesama sigurno će već ovog ljeta biti neizostavan dio plesnih podija ljetnih diskoteka.

Piše: 

Naslovna foto

Axwell


Axwell se vraća novim singlom "Heart is King". House pomiješan electro glazbom s pulsirajućim bass linijama ima ogroman učinak na podiju. Poslušajte teaser.
Axwell – Heart Is King by axwellofficial

Dirty South porijeklom iz Srbije s trenutnim boravištem u Australiji na sceni se pojavio prije 4 godine s nekoliko sjajnih singlova i remixa. Ovaj put donosi nam remix Diddya.
Diddy Dirty Money feat. Skylar Gray – Coming Home (Dirty South Remix) by dirtysouth909

Martin Solveig – 'Ready 2 Go'
Jedan od inovativnijih francuskih elektronskih glazbenika koji je za Sinclarom i Guettom otišao prema electro pop glazbi sakupio je preko 20 miljuna gledanja videa za pjesmu "Hello". To je prvi single s njegovog novog albuma "Smash", a sada smo dobili na preslušavanje drugi single "Ready 2 Go".
{youtube}oOQSEvESj5Y{/youtube}

Jedna zanimljivost!
Prošli video spot za pjesmu "Hello", Solveig je snimao na središnjem terenu pariškog teniskog centra "Roland Garros" gdje su glumili sam autor Bob Sinclar i tenisač Novak Đoković.
Snimanje drugog spota predviđeno je 29. ožujka na svjetski renomiranom nogometnom stadionu Stade De France u Parizu tijekom poluvremena prijateljske utakmice između Francuske i Hrvatske. Pred 80,000 posjetitelja Martin Solveig i režiseri napravit će "shot-ove" od čega će se kasnije kreirati video. Prve snimke moći ćete gledati od 6. do 10. travnja na službenom YouTube kanalu Solveiga.

Trojac Swedish House Mafia predstavili su svoj novi single tijekom nedavno održanog Future Music Festivala u Australiji. Save The World Tonight!
{youtube}t_Qr67iheFg{/youtube}

Tijekom tjedna donosimo nove radove koje potpisuju Deadmau5, Tocadisco, Calvin Harris, Roger Sanchez i Benny Benassi.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2