Skip to main content
  • 16.03.2016.

Sisak pleše uz Kristijana Kozlowskog!

Osijek, Primošten, Zadar i Vodice ostavljamo iza sebe kao prekrasna proživljenja i proplesana poglavlja i krećemo pisati nova.

 
Scenino pero tako kreće na sasvim novu sisačku stranicu. U trokutu Kupe, Save i Odre na ulice grada smjestio se jedan Skwhat koji neprestano iznova postaje krov nad glavom za svekolike glazbene priče pa je tako i poprište novog dobrovoljnog predavanja uzurpaciji KS Takeovera.

FB EVENT: 09.04. Klubska Scena Takeover Sisak / Skwhat

 
 
Sve uzbuđeniji odazivom scene i bliženjem 15. godišnjice onoga što volimo i čemu poklanjamo svoje dane i noći, ovoga puta u naklon glavu sagibamo momcima koji drže tabor Siska pa je s nama petarda koju čine Zarkoff, Omar, Le Chocolat Noir, dualni Emphatic Affinity i Kristijan Kozlowski.

 
U obližnjoj Petrinji rođen je najmlađi član ove runde glazbenog preuzimanja. U deep houseu, tech houseu i technu svoje dane provodi Kristijan Kovačević, koji kada stupi za pult mutira u Kristijana Kozlowskog. Još kao klinac pokazuje veću ozbiljnost no što bi očekivao od krhkih godina i kreće u produkciju hip-hop i r'n'b glazbe, a već s 15 kreću suradnje s domaćim i stranim demo izvođačima pod aliasom međujezične varijacije prezimena, Blacksmith. Umjesto krutog i nepodatnog hladnog metala ono što Kristijan oblikuje topli su efemerni beatovi. 
 
2010. je odlučio formalno zaštambiljati ljubav i završava DJ akademiju u Zagrebu. Ubacuje se kako u ozbiljnije gaže tako i u organizaciju iza scene, pa je tu bilo svega od partyja do humanitarki (Summer Groove, Easier Life, Groove Yard, KOA) i kao oznaka nove stepenice napretka Blacksmith postaje Kozlowsky. Želite li upecati koju produkciju osjetite se slobodni uputiti se na repertoar rumunjskog labela MHT Records, a za malo golicanja čekića, nakovnja i stremena razvali se po narančastom zvučnom oblaku.
 
 
 
Vidimo se u Skwhatu! Našli vi nama u mraku podija sve ono što tražite!
sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk