Skip to main content
  • 11.01.2016.

Techno eksperimenti KS Takeovera Zadar!

Pišeš svoje priče kako koračaš uz put. Put je dug i na njemu susrećeš svekoliku ekipu, a puteljak uskoro vodi na zadarski podij Q-bara. Na ovom flaneriranju zvučnim preuzimamo te u potpunosti, Ti si naš i mi smo tvoji!

 
S nekima raskrstiš s nekima ideš dalje i mijenjaju sve iz temelja, s nekima se tangente vas dodiruju po nekoliko puta.

 
Putevi deset zadarskih srca tako će se preklopiti, 13. veljače, dan prije no što krilati klinac u gaćama popuca amorove strelice globusom. Naša ljubav je potpuno drugačija, ona prema toplom beatu koji te grli iz zvučnika. U novoj inačici naklona domaćim ljudima koji drže scene svojih gradova, i u novom poglavlju koračanja prema slavlju scenine petnaestice s nama su u b2b izdanjima za pultom ugniježđeni:
 
Šime b2b Eggy
Andrologic b2b Butters
Liquid b2b Vito
Last Method b2b Lucca Masterson
Allen Selestrin b2b Mota
 
No ovdje smo kako bismo ti nabacili koji info o Last Methodu. Rođeni Zadranin sada svira na ulicama na kojima je proveo djetinjstvo. Elektronička glazbena buba je dozujala do njega još kada je bio u domeni klinaca i klinceza da bi završetak srednje škole donio neodoljivu želju da se povuče s podija kao promatrač i stane iza pulta.

 
Fakultetsko obrazovanje dovelo ga je u Zagreb gdje kreće u istraživanja lica i naličja elektronike kroz žanrovski slalom da bi se naposljetku pronašao u ritmičkoj ekstazi finog techna. Još ne u potpunosti opredijeljen, pitate li ga sami što svira vjerojatno ćete dobiti odgovor koji se smuca linijama eksperimentalnog techna. Eksperimenti su način na koji učiš i rasteš, loviš vibru svijeta oko sebe i postaješ bolji. Pa za malo eksperimentalnog techna u Zadru navrati nam 13. veljače na novi KS Takeover i pusti da te vodi momak kojeg si prethodne godine između ostaloga mogao loviti i na Fever Up i Rise Up festivalima, a od 2012. je zapleten i u organizaciju evenata u Zadru.
 
Pleši, voli, podrži svoje, stvori sjećanja s Klubskom. Ovdje smo zbog vas, a scena treba vaša stolapala i gušte da bi živjela! Enjoy!
 
sea star mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sea star mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2