Skip to main content
  • 26.09.2017.

Vlasnik Ambasadora za najbolju radio emisiju DJ Max, izdao novi EP

Kada radiš ono što voliš i ulažeš u vlastito stvaralaštvo, sve će ti se to kad tada vratiti. A DJ Maxu sve je došlo na naplatu kada je krajem prošle godine sa svojom radijskom emisijom 'Welcome to the Club' osvojio Ambasadora za 'The Best Radio Show'.

Piše: 

DJ Max na sceni je više od dvadeset godina, a sigurno ga najbolje znate po noćnoj emisiji koja se emitira na HR2. Ne biste vjerovali, ali DJ Max uskoro se bliži tisućici i sumnjamo da postoji još puno emisija u svijetu sa istim uspjehom. Možemo slobodno reći da je ovo ''one of a kind''. Prvo da se razumijemo, DJ Max isključivo je DJ, kao što njegova titula pored imena i ukazuje. Tek 2014. odlučio se baciti u producentske vode. Kako on sam kaže, u stara vremena DJ je bio talentirana osoba koja je znala odabrati pravu traku u pravo vrijeme i time zabaviti publiku i od toga napraviti hit. To je razlog zbog koje se nalazi u ovom svijetu i DJ su bili od velike važnosti za popularizaciju glazbe.


Ovo ljeto bio je zaposlen više nego ikada, od Ultre Europe i MTV Summerblasta do Zrća i Ibize. Na Ibizi je bio gost Mambo Brothersa u klubu Hi. Uz sve to DJ Max spremio je novo izdanje, koje nosi nazi 'My World'. Ovaj EP izašao je na Refrained Music labelu sredinom rujna, a naslovna traka 'My World' prve korake napravila je još početko ljeta našavši se na kompilaciji 'Ibiza Summer 2017'.
{youtube}NHCLqfxlk8U{/youtube}

'My World EP' predstavlja eksperiment zvukova i pluginova koji su najveća Maxova zanimacija dok se nalazi zaključan u studiju. Četiri trake koje se nalaze u izdanju opisuju svijet DJ Maxa. Bitna je atmosfera, više nego melodija. Uvodna traka 'My World' je moćna, oštra i sirova. 'Meet Me On The Dance Floor' puna je retro štiha da te vrati u dane prošlosti i podsjeti kako ti je onda bilo zabavno na flooru. Kao što i sam naslov to govori 'Touch My Body (Baby Come On) nosi u sebi nježnost i seksipil. Zadnja na listi je radijska verzija 'My World'.
 

brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk