Skip to main content
  • 30.06.2016.

Zorools aka sočna elektronika iz Koprivnice

Zorools (ex Chani Brawo) iz Koprivnice je ljubav prema glazbi naslijedio od djeda koji je bio radijski voditelj te od oca koji je sakupljao gramofonske ploče.

Piše: 


Odrastajući u takvom okruženju vrlo rano pokazuje zanimanje za glazbu. U 15. godini otkriva elektroničku glazbu i posjećuje mnoga party događanja te počinje istraživati zvuk i sakupljati glazbu mnogih producenata i dj-a. Vec tada počeo je nastupati kao kvartovski DJ na raznim privatnim događajima, krajem 2009. samopouzdanje izgrađeno na  privatnim partyjima nalazi svoje mjesto za pultom kluba i tako upisuje svoj prvi službeni DJ nastup.

Glazba koju preferira u svojim setovima je tech house i techno. Godine 2010-te pokreće svoj klupski program pod imenom House Spank! te se istog drži pune 4 godine. Budući da kroz neko vrijeme mijenja stil glazbe te se u njegovim setovima sve češće čuje i techno zvuk taj program gasi i u 2014-toj pokreće novi program imena Juicy Stereo. Istoimeni program trenutno prezentira u koprivničkom klubu PIXEL.

Također je urednik i voditelj radijske emisije koja isto nosi ime Juicy Stereo. Trenutno se emisija emitira na čak 5 različitih radijskih postaja! Emisija je u relativno kratkom roku postala vrlo slušana pa su gosti emisije do sada bili: Miss Soulfly, Lea Dobricic, Stanny Abram, Sinisa Tamamovic, Miss Sunshine, Dj Jock, Lemon, Ivan Komlinovic, Toxic, Worda, Unique (Cro) i mnogi drugi.

Zorools je jedan od 14 DJ-a koji će nastupiti na našem preuzimanju Čakovca i Varaždina – KS Takeover 9.7. u klubu Enygma.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2