Skip to main content
  • 25.02.2017.

DJ Klox i pulski hard techno i techno

Subotnja popodneva tradicionalno su već svoje duše prodala potrazi za nečim novim i svježim koje se rađa unutar domaćih nabora scene, pa je tako vrijeme za još jedan KS Promo za koji skačemo na rodno tlo Pule njegova nosioca, DJ KLOX-a.

 
Iza noćnog aliasa glazbe, na dnevnom svjetlu živi gospodin Omanović. Imena Ajdin, KLOX je prve udahe bacio 1988., a prve amaterske beatove 2009. Jedan kontroler tražio je baš njega i pronašao svoje odredište da bi uskoro krenule i gaže po lokalnim beach barovima i privatnim partijima koji su tražili glazbenog kustosa.

 
Kroz elektronička istraživanja, techno i hard techno ipak grabe unutar prostora koji intuitivno njima pripadaju, i klinac koji je s 15 zaljubljeno gledao u pulteve dobiva priliku biti rezidentom najpopularnijeg pulskog kluba "Pietas Julia". No romansa s Juliom naprasno je prekinuta odlukom odlaska zbog nemogućnosti da izađe iz komercijalne petlje koju je dama voljela. 
 
Pa što KLOX želi sada i kamo usmjerava jedra? Želja je orijentirati svoje nastupe spram gradova koji cijene techno gdje afiniteti i potencijali mogu doći do punog izražaja, napominjući kako iznimno cijeni umjetnike koji su se za svoj put izborili vještinom i radom –  pa tako kao naviše vrednote Ajdin sam ujedno drži "poštenje, samoinicijativu, veliku želja te rad!"
 
{youtube}Fb7ryk32kqQ{/youtube}
 
Tip koji je počeo samo s demo verzijom softwarea, mišem i tipkovnicom trenutno radi na produkciji nove trake i SoundCloud je u iščekivanju uploada-nja novog seta ovoga vikenda, pa do tada svoje ambicije uhode zadovolji na službenom Facebooku, SoundCloudu KLOX-a i uživaj u istraživanju!
 
wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk