Skip to main content

Klubska te promovira besplatno! Javi nam se!

Nisi li prespavao posljednjih nekoliko godina u potpunosti ti je jasno koja ja naša priča. Tu smo zbog vas i nadasve plemenite misije promoviranja onoga što nas sve spaja.

 
Baš tako uoči koračanju prema desetljeću i pol koje već provodimo zajedno u digitalnim i realnim sferama floorova krenuli smo u misiju podizanja lokalnih scena naše divne rasplesane zemlje. No to nije sve. Javite li se brzo dodbit ćete i set noževa za odrezak. Šalimo se naravno… kupite si sami svoje noževe za odreske. Ali ono oko čega se ne šalimo jest da smo ozbiljni u namjeri da pružimo priliku svima onima na čija vrata ova dama još nije pokucala.

 
Misija je proširiti naše i vaše znanje o novitetima na sceni, producentima, live actovima, etiketama, vrijednim ljudima i teamovima koji nemaju još sredstava i mogućnosti kako bi uposlili svekoliku promo mašineriju.
 
Nije važno jeste li band, producent, DJ, live act, osnivač nove mlade klice labela… Sve vas s jednakim žarom pozivamo da nam se javite bez ustručavanja na urednik@klubskascena.hr  (s naznakom KS promo + vaše umjetničko ime) uz više informacija o sebi i svom radu, fotografijama i linkovima te ćete dobiti besplatnu promociju putem portala i Facebooka Klubske Scene. Orijentirani smo na Hrvatsku, ali prihvaćamo i sve sa Ex-Yu područja. Balkan voli svoje!

 
Moramo napomenuti kako ova ponuda vrijedi isključivo za nove neafirmirane umjetnike i labele koji nemaju već iza sebe ogromne tiraže. Naša želja je ostvariti vaše i dati dodatni poticaj i vjetar u leđa kvalitenim ljudima koji samo trebaju nekoga da odškrine vrata.
 
Čak i ako se ne osjećaš kao da je poziv usmjeren tebi, znaš li nekoga tko traži svoju šansu u zapletenoj mreži elektronike slobodno ga trkni laktom u rebra da nam se javi. Ostali vi nama divni i rasplesani!
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop