Skip to main content
  • alt

Exit i Sea Dance kamp


Ako već loviš festivalsku avanturu, u ovom slučaju imenovanu Exit Avanturom, trebaš i mjesto koje ćeš na nekoliko dana zvati domom.

 
Stoga vaša Exit Avantura organizira kamp lokacije na kojima će tjedan dana tvoj jedini problem biti u čemu ćeš prvo uživati. Ako si spreman za sanjarenje, spavanje u šatorima, druženje s internacionalnim ekipama partijanera s čitave kugle, neumornu glazbu i možda pokoju ljubav na travi ili pijesku, to je to.

alt

 
Tako će od 7. do 15. srpnja Exit Village postati prava mala zajednica zaljubljenika u glazbu. U prostore kampa neće moći upadati padobranci već samo oni koji imaju narukvicu festivala i uzmite u obzir da kupnjom kampa kupujete mjesto, ali ne i sam šator.

alt

 
Seliš li se nakon toga na Sea Dance na Jazu čeka te kamp samo 4 kilometra udaljen od same Budve. Kamp se otvara 13. srpnja i traje sve do 20. Ovoga puta tvoja stopala će uroniti u meki pijesak a jutarnje tuširanje postat će skok u more. Možeš se daviti u morskim specijalitetima ili utapati sve što se zalijepilo na dušu osvježavajućim koktelima na plaži ili food landu, koji će se nalaziti u sklopu kampa, i sve to za cifru od 33 €.
 
Kako mi uvijek želimo da vam srca budu laka, lice nasmijano i kantica briga prazna tako možete na festivale i kampove uklizati i preko KS, kako za Exit tako i za Sea Dance, a za sve upite i dogovore možete se javiti na travel@klubskascena.hr. Još jednom naglašavamo kako će vam kombinacija festivalske ulaznice i kampa osigurati mjesto u kampu, ali samo platno pod kojim ćete sklapati oči trebate donijeti sami.
 
Toliko za sada i ostanite nam uključeni i do slijedećeg tjedna kada ćemo donijeti ponudu hostela zajedno sa upadima i prijevozom. Ugodan vam nastavak dana dragi naši!
 
sibold mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web