alt

Smještaj za Sea Dance festival

Ponedjeljak, 25 Svibanj 2015

Usmjere li te stopala u žiži ljeta ovoga puta spram avanture odaberi onu Exitovu, tj. njenu južno-jadransku sestricu Sea Dance.

 
Fantastičan nastavak samog Exita odvit će se na plaži Jaz u Crnoj Gori gdje će srce od 15. do 18. srpnja eksplodirati milijunima rasplesanih boja kao još jedan dodatak i šlag na torti Exitove proslave 15. rođendana. Sea Dance je nedavno osvojio titulu Najboljeg europskog festivala a čini se da je to samo dalo dodatni potisak pod ova maritimna krila. Tako se ujedno na Jazu odvija i jedna balkanska ekskluziva jer će za ekipu Sea Dancea zasvirati jedan od najpoznatijih sastava prljave, mračne, teške i musave elekronike, The Prodigy

alt
 
Zločesti dečki scene dolaze u sklopu promocije novog, nedavno izdanog, šestog studijskog albuma „The Day Is My Enemy“. Za turneju su odabrani samo najrenomiraniji festivali pa samo tako izuzetno ponosni što je jedan od njih baš Sea Dance koji će podno bine iznova okupiti 40 000 duša, a na lineupu su se našli još i Rudimental DJ set, Sigma, Wilkinson, Bondax, Gramatik, Odesza, Pillowtalk Live, Dubioza Kolektiv, Soul Clap, Nick Monaco, Star Slinger, TCTS..
 
Da se ne bi zamarao logistikom i cukao tetku od strine od šogorove nećakinje od prijateljeva susjeda za rukav Scena organizira partybus koji te vodi na lokaciju iz dva grada, Zagreba i Rijeke...

alt
 
Svakako možeš se smjestiti u kamp i urlati do besvjesti dok ne sklopiš oči ispod otvorenog neba, no trebaš li ponešto čvršće zidove od šatorskog platna kako bi sakupio energiju za naredni dan klikni ovdje kako bi virnuo što se nudi od apartmana i vila. Bitno je napomenuti da su domaćini odredili da se smještaj iznajmljuje na 7 noći, no čini li vam se ovo previše uvijek možete odabrati hotel čiji minimum za vrijeme trajanja festivala je tri noćenja. 
 
Upite za pojedini smještaj za koji ste zainteresirani ili bilo kakve dodatne informacije bez suzdržavanja uputite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript i mi ćemo se potruditi da do konačnog dogovora dokližete kao po maslacu. Uživajte u iščekivanju dugog toplog balkanskog ljeta!
 
Smještaj za Sea Dance festival