Skip to main content

Deepholic 023: Manuel De La Mare

Jedan ljubavnik, dva? Ili možda 303? Potonje bi zvučalo promiskuitetno – osim ako nisi Manuel De La Mare i ako ovo nije službeni naziv tvog underground labela.


Deepholic se tako u svojem o zvuku ovisnom modusu vraća u 23. epizodi za koju skače na prekomorsku nam čizmu do talijanskih susjeda gdje Manuel već godine provodi zatrpan u gaže i vrijeme u studiju, stvarajući sebi svojstvene sjajne mikseve i izdanja. Potvrde i pohvale stižu sa svih strana pa tako remiksanje velikih kao što su Mark Knight, John Aquaviva i Fede le Grand donosi 2011. titulu najboljeg beatportova remiksera kao šlag na torti nominacije za najboljeg deep house i techno umjetnika 2010.

Londonski Ministry of Sound, tokijski Womb, madridski Fabrik, Space, Amnesia Miami, Ultra Music Festival i Global Gathering… svi oni gledaju Manuela kao dio svog najboljeg krda, a fan baza se širi na sve kontinente. Pitaš li se kojem žanru je predan, zateći ćeš ga negdje između housea i progressive-a i to uvijek na onoj efemernoj margini kvalitete koja jednako odgovara zagriženim underground posjetiocima kao i velikoj festivalskoj bini.

U suradnji s kolegama i prijateljima Alexom Kenjijem i Luigijem Roccom nastaje i 303 Lovers, inovativni glazbeno progresivni otvoreni label koji je posljednjih nekoliko godina debelo urezao svoj trag u podije i tenisice diljem globalne klupske scene kroz setove najznačajnijih elektroničkih umjetnika danas. Pa Manuela istraži dalje sam ako si tako inkliniran, a Deepholic i Klubska vam skidaju šešir i ispračaju vas u popodne ponedjeljka s 23 rundom urona, Enjoy!

Facebook : https://www.facebook.com/DeepholicMusic
Mixcloud : https://www.mixcloud.com/DeepholicMusic

brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2