Skip to main content
  • alt

Deepholic Podcast 005: Patrick Podage

I još jednom idemo duboko duboko s Deepholicom, ronimo na dah i odajemo se struji beata da nas ovoga puta povede put Švicarske.

 
Švicarska mnoge stvari radi dobro, daviš se u njihovoj čokoladi, viriš u rupe u siru i cukaš satove po zapešćima, no glazbeno je vrijeme da svrneš uho na naš novi Guest Mix za kojeg je ovoga puta zaslužan bernčanin Patrick Podage.
 
Još kao klinac ubacio se u glazbu prebirući po klavirskim redovma crnog i bijelog kao i udaraljkama, no tada mu se synthom i programima za produkciju glazbe otvorio sasvim novi svijet i počinje sve svoje vrijeme i novac usmjeravati u studijsku opremu.

alt

 
Proskakutao je žanrovima poput hip hopa i drum & bassa, preko housea pa sve do techna i, zaljubljen u elektroniku, nastavlja i dalje i smješta se pod kišobran renomiranih labela kao što su Noir Music, Steyoyoke, Flash
 
Kako svaki gost mora imati i svog domaćina u ovoj, petoj epizodi, Resident Mix preuzima začetnik večeri Simulation i Samo Moderno, naš Splićanin Pille koji šeće od funkyja i jaza pa sve do deep housea.
 
Sjedni, opsusti se, stavi slušalice i mirno se prepusti deepholičarenju ovaj četvrtak popodne!

► DEEPHOLIC 005 │ PATRICK PODAGE by Deepholic on Mixcloud

sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop