Skip to main content
  • alt
  • 2.04.2015.

Rezime prvoaprilskih DJ laži

Ne vjeruj nikome i ničemu! To bi mogao biti sažetak jučerašnjeg dana natopljenog obmanama i varkama i posipanog iluzijama. 

 
Čak se i vaša Scena ubacila u tokove prljavih neistina. Sve one koji su šalu Love Paradea na zagrebačkim ulicama uzeli k srcu pozivamo da se razvedre. Treba imati smisla za humor jer će u protivnom život biti puno teži no što treba biti.
 
Sada se vraćamo striktnim činjenicama, iako pomalo u maniri oksimorona, današnje činjenice čini poprečni presjek jučerašnjih najlaži DJ-a.
 
Deadmau5 je odlučio objaviti zaokret u žanru i na Soundcloud uploadao najavu Tropical House EP-ja koji je više manje jednominutni isječak sambe. 
 
Digitalnim svemirom odjeknula je i najava jedne nove suradnje kada je Sasha na službenom profilu najavio suradnju s Aviciijem, a na sličan način je Internet odlučio potrollati i Seth Troxler koji je objavio ljubavlju i poštovanjem namočenu fotku na kojoj se smiješka s Martinom Garrixom i najavio suradnju koja će u drugom djelu godine izaći na Spinnin’ Records.

alt

alt
 

Fehrplay je pak najavio turneju s Pauly D-jem, aka najmuzikalnijim dijelom postave Jersey Shorea koji je uzeo pauzu od fleksanja pred ogledalom ne bi li se posvetio svojoj glazbenoj karijeri.

alt

 
Jedna od osobno nam dražih vijesti bila je objava na stranici Resident Advisora kako je Ostgut Ton najavio planove za produkciju sasvim novog kazališnog blockbustera, Berghain: The Musical koji će ispričati Berghainovu priču i biti premijerno prikazan u rujnu.

alt

 
I na poslijetku Paris Hilton je najavila novu rezidenciju u DC-10 na Ibizi gdje bi se našla pult uz pult s Jamiem Jonesom i Matthiason Tanzmannom i još k tome promijenila i Matthiasovo prezime, pa je vijest oduševljeno tretweetnuo i sam Matthias ipak se priupitavši to je taj trance DJ Matthias Tarzan.

alt

 
1. april tradicionalni je dan kada je stvarnost spakirala ruksak i otišla na dan u planine, dobrodošli predah od svakodnevne ozbiljnosti svijeta, ali ujedno i moćno oružje znaš li iz kojeg kuta da gledaš. Satira i šala su smiješni upravo zato jer ocrtavaju pravu situaciju i naslanjaju se na štok realnosti stvarajući hipotetske scenarije toliko nevjerojatne da postaju materijal dana namijenjenog slavljenju laži. 
 
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2