Skip to main content

deejayMilly – Jezgra 2.1 Mix

Zvuči kao kliše, ali deejayingom se počeo baviti kao tinejdžer 80-ih godina prošlog stoljeća, s frendom u lokalnoj diskoteci, puštajući s kazeta i ploča, svake subote.

Piše: 


Bezbrižno i romantično razdoblje odrastanja s glazbom traje, naravno, do početka ratnih zbivanja na ovim prostorima, i tek 1996. dolazi prvi ozbiljni, stalni posao, glazbenog urednika, deejay-a i moderatora na privatnoj radijskoj-postaji „Gradski Radio – Osijek 99,1 Mhz“, sve do 2002 godine.

Od mjeseca svibnja 2009 godine, angažiran je kao vanjski suradnik na HRT Radio Osijek FM kao autor i urednik nekoliko emisija, između kojih je i „NuG@Club“ posvećen elektroničkoj plesnoj glazbi.

Klupske „svirke“, gaže i nastupi, su povremeni svih ovih godina, neovisno o poslu kojim se toga trena bavi, od prvog nastupa u klubu Sound, dočeku nove godine u kinu Slavija, rezidencijama u podrumu OldBridgePuba, do Oxygena, Demodea, Exita i kluba Epic, kroz projekte Boogie Nights, Sofa i Osječka Ljetna Noć, ili manifestacije tipa Noć Vina i Umjetnosti, DunavArt Festival.

Upisuje i kratke izlete u Vukovar (Quo Vadis) Đakovo (Carpe Diem) i Zagreb (HotPot). Prisutan je i na platformama Soundcloud i Hearthis.at kroz mixeve: house, deephouse, soulfulhouse, afrohouse, latinhouse, jazzhouse, disco i nu-disco glazbe.

sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web