Skip to main content
  • 21.10.2021.

Kula – Jezgra 9.8 Mix

Kula je DJ i organizator VuBass evenata, član zagrebačkog Dirty Beatz kolektiva i jedan od osnivača VuBass-a.

Piše: 


Njegova glazbena selekcija i live nastupi svrstavaju ga u sam vrh domaće d'n'b scene, a smatraju ga jednim od ključnih ljudi u popularizaciji bass glazbe u Osijeku i Slavoniji.

Nastupao je na svim važnim pozornicama renomiranih festivala poput Outlook-a, Exit-a, Hospitality On The Beach-a, Ferragosto Jam-a, Seasplash-a, a izabran je kao jedan od Nucomer DJ-a Illectricity festivala.

Posljednjih godina aktivno sudjeluje u kreiranju uspješnih evenata uz eminentne goste poput Icicle-a, Mefjus-a, Teddy Killerz-a, Rockwell-a, Jade-a i mnoge druge. 2016. godine osvojio je prvu Ambasador nagradu za najboljeg drum & bass DJ-a u Hrvatskoj koju dodjeljuje specijalizirani portal za elektroničku glazbu Klubska scena. U njegovim setovima prevladava deep/rolling zvuk od old school klasika do najnovije drum'n'bass produkcije koju vješto umiksava na 3 deck-a.

wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop